查看完整版本 : 買Switch 新版定舊版

bush0525 2020-1-23 07:19 AM

買Switch 新版定舊版

想請教各位,如果部switch唔會拎出街玩,只係屋企駁電視玩,大家覺得應該買新定舊版好?🙇‍♂️🙇‍♂️

小專 2020-1-23 12:14 PM

:smile_40:

fwho 2020-1-23 04:03 PM

要睇下新舊版價錢差幾多.
新版只減少了耗電,其他完全一樣。
如果插TV,插電玩,根本係無分別,
當然,如果舊機只係平一百幾十,就有新買新。
如果差價有300以上,我寧願買舊版再加多隻GAME。

esprithk 2020-1-23 08:42 PM

[quote]原帖由 [i]fwho[/i] 於 2020/1/23 16:03 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=513394955&ptid=28831218][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
要睇下新舊版價錢差幾多.
新版只減少了耗電,其他完全一樣。
如果插TV,插電玩,根本係無分別,
當然,如果舊機只係平一百幾十,就有新買新。
如果差價有300以上,我寧願買舊版再加多隻GAME。 ... [/quote]

新機7nm技術產生很少熱能。

一一一木木木 2020-1-27 10:57 AM

放屋企就無咩所謂啦,唔好買錯lite就得。

PremierX 2020-1-27 07:47 PM

新版好!:loveliness:

後天難吃的現實 2020-2-1 11:27 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

tx96 2020-2-4 11:20 AM

新版

dream_workshop 2020-3-1 03:44 PM

我尋日入手新版,然後在滿電情況下以手提形式玩左一陣馬8,發現電量都跌左幾%。如果有當手提遊戲機咁玩switch的話,建議買新版

電梯有頭巾 2020-3-1 04:33 PM

如果唔拎出街其實買舊版都冇所謂
新舊版真係得多啲電嘅分別

elsayin_927 2020-3-2 11:29 AM

mjprince 2020-3-2 02:17 PM

有新買新啦:loveliness: :loveliness: :loveliness:

nickylimh 2020-3-3 09:27 PM

new version

nguyenngochung 2020-3-4 06:27 PM

買還買,小心係好景商場第一間左右連舖嘅game店,之前係到買switch lite有死塵入左mon,兩個月後再係呢間買game比1000蚊買兩隻game又故意找少左100蚊:smile_45:經濟跌左d人又開始偷呃拐騙:smile_15::smile_42::smile_51:

連續勁魚蛋 2020-3-4 11:22 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

goodwingoodwins 2020-3-5 08:50 AM

[quote]原帖由 [i]nguyenngochung[/i] 於 2020-3-4 06:27 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=515281224&ptid=28831218][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
買還買,小心係好景商場第一間左右連舖嘅game店,之前係到買switch lite有死塵入左mon,兩個月後再係呢間買game比1000蚊買兩隻game又故意找少左100蚊:smile_45:經濟跌左d人又開始偷呃拐騙:smile_15::smile_42::smile_51: ... [/quote]
不過得佢果間係最多GAME~~~~~可以講係物野廢GAME到有~~~~~我買佐時佢故意找少$400百蚊~~~~~~~跟住我就如果唔係剩係得佢果間先搵到既GAME到唔會去佢果間買~~~~~~~佢果幾個到好撚串架
多數有3個女人係度~~~~~~~2個中女+一個年輕既

[[i] 本帖最後由 goodwingoodwins 於 2020-3-5 08:52 AM 編輯 [/i]]

Typez 2020-3-9 05:06 PM

有新買新

果個自我的盡頭 2020-3-10 02:10 PM

當然買舊版
頁: [1]
查看完整版本: 買Switch 新版定舊版