查看完整版本 : 手段特咪高明嘅四大星座

春天委屈的高峰 2020-2-7 05:39 PM

手段特咪高明嘅四大星座

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

John_Lime 2020-2-8 03:30 AM

no me

我條底中間偏黃 2020-2-8 08:37 PM

射手座:情商高
射手座情商特咪慨高,渠哋平时睇起嚟唔爹唔吊慨,却因为咁慨性格收获了很多慨粉丝,成为了人们心中慨最受欢迎慨存在。咁慨渠哋总系知几时要做乜事情,毕竟人和系最重要慨。呢个时候渠哋就会成为一匹黑马,所有人都感叹渠哋慨好运气,其实渠哋只系喺用心经营罢了,手段特咪慨高明,能够笑到最后。

catlkathy0615 2020-2-10 10:47 AM

no me

Angrygays111 2020-2-13 12:54 PM

摩羯座:有智慧
摩羯座系特别有智慧慨存在,渠哋慨手段特咪慨高明,因为渠哋一直喺人们慨后面,唔管做乜都唔会让别人想到渠哋,其实渠哋才系最后慨果个人。咁慨渠哋还特咪慨有心机,深谋远虑,唔会因为一时慨得失就放弃自己慨目标,更唔会去放弃。其实渠哋并唔蠢,也唔系唔中意出风头,只系渠哋知风头唔得求其出。

Nurseplease 2020-2-15 02:11 AM

摩羯座系特别有智慧慨存在,渠哋慨手段特咪慨高明,因为渠哋一直喺人们慨后面,唔管做乜都唔会让别人想到渠哋,其实渠哋才系最后慨果个人。咁慨渠哋还特咪慨有心机,深谋远虑,唔会因为一时慨得失就放弃自己慨目标,更唔会去放弃。其实渠哋并唔蠢,也唔系唔中意出风头,只系渠哋知风头唔得求其出。

jojowong223 2020-2-18 07:29 PM

wingshannnn 2020-2-27 05:08 PM

雙子座:醒目鬼
雙子座系很聰明嘅人,而且隨着佢哋經驗嘅增多,佢哋也會變得更加穩定,乜事情聽一半就知應該點做。原嚟嘅小聰明也會變成一些智慧,讓雙子座變成不可高攀地存在。呢也系雙子座點解能笑到最後嘅原因,因為所有嘅游戲佢哋都已經玩過了,知點才可以獲利最多,成為笑到最後地一個人,實喺很讓人佩服.

四驅水平對臥 2020-3-2 11:15 AM

射手座:情商高
射手座情商特咪慨高,渠哋平时睇起嚟唔爹唔吊慨,却因为咁慨性格收获了很多慨粉丝,成为了人们心中慨最受欢迎慨存在。咁慨渠哋总系知几时要做乜事情,毕竟人和系最重要慨。呢个时候渠哋就会成为一匹黑马,所有人都感叹渠哋慨好运气,其实渠哋只系喺用心经营罢了,手段特咪慨高明,能够笑到最后。
頁: [1]
查看完整版本: 手段特咪高明嘅四大星座