查看完整版本 : 大家說說,還有比IPAD更好的平板電腦嗎

超級風水星 2020-2-9 11:11 PM

大家說說,還有比IPAD更好的平板電腦嗎

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

隔離變出了西瓜 2020-2-10 10:33 AM

Apple嘅最好

给我喝糖水 2020-2-15 07:35 PM

iPad在平板電腦裡面沒有對手

circlem 2020-2-16 07:40 AM

跟ipad比較,ipad是最好的。

tf141 2020-2-27 02:25 PM

I switched to the Samsung Tab S6 from the first gen. iPad Pro 9.7"

落漠薯仔 2020-2-28 02:56 PM

三星啊,也很好了!或者surface電腦,和平板一樣

今天明牛牛 2020-3-6 04:49 PM

我冇买过其他牌子嘅平板电脑,但系我觉得iPad真嘅很唔错,我依家用嘅仲系五年前买嘅iPad 2 ,基本唔卡机、很流畅,反应虽冇最新款嘅快,但系日常使用睇睇剧乜嘅我觉得很OK。
咪嘅平板我唔知,但系就系用年限而言,肯定不如iPad,而且就算可以用咁久,也一定唔会iPad流畅。

清晨瘦妹頭 2020-3-13 08:44 AM

我系唔太中意ipad,各種限制太多了,仲系覺得安卓比較好。

守護HK 2020-3-17 10:22 PM

娛樂用途其實係ipad好,但係辦公使用選surface

Colo_Tribe 2020-3-18 05:01 AM

有,ipad pro. 好過我以前部ipad mini.

古小小工人 2020-3-19 06:43 PM

surface平板除了系統,其它方面好於ipad

加元 2020-3-24 11:11 AM

可以考慮 surface pro

simon_mme 2020-3-26 08:02 AM

[quote]原帖由 [i]Colo_Tribe[/i] 於 2020-3-18 05:01 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=515972727&ptid=28862234][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
有,ipad pro. 好過我以前部ipad mini. [/quote]
我兩部都有,根本用法唔同,無話邊部好D。在室內睇片、做野一定ipad pro 好用,但手喳住打機或係街使用一定係mini 好用。兩部機完全無衝突,只係睇你會點用。

B9509D 2020-3-26 03:44 PM

ipad 是最好的吧。

B6E17C 2020-3-26 03:45 PM

我感到没有比 ipad 更好嘅 ~~
頁: [1]
查看完整版本: 大家說說,還有比IPAD更好的平板電腦嗎