查看完整版本 : 黑人憎的濫用傳媒身份抹黑政府警方

kunwang 2020-2-16 04:37 PM

黑人憎的濫用傳媒身份抹黑政府警方

[font=宋体]記者郝壽報導:林彥邦背妻[/font]“偷食”、涉嫌公器私用的醜聞震動傳媒界,惟他突變縮頭烏龜、保持沉默,再無往日趾高氣揚的蠻橫。他和其擔任要職的記協、立場新聞,在連月暴亂中一直濫用傳媒身份,高調介入新聞事件,伺機抹黑政府和警方,毫無操守可言。[font=宋体]立場新聞副採訪主任陳朗升早前在採訪暴亂期間,因涉嫌對員警叫囂鬧事而被截查身份證,過程中他未有關閉手持的直播攝影機,導致身份證資料被播出。事後他卻賴警方洩露其私隱,藉機攻擊員警。[/font][font=宋体]記協則對警方使用武力制暴橫加指摘,反而對暴徒施暴在先輕描淡寫,盡顯雙重標準。記協亦對個別記者擾亂警方記者會秩序、剝奪傳媒採訪權及公眾知情權行徑[/font]“護短”,聲稱理解、尊重云云,又揚言不能對當事人“秋後算帳”。

wilkis333 2020-2-16 05:05 PM

佢辦事能力幾好=性能力
^^^
人稱「立場哥哥」的立場新聞記者林彥邦,被爆搞婚外情!一名自稱係「小三」嘅女暴徒,噚日喺情人節出Post贈慶,話林彥邦利用同情心喺她最不堪同脆弱嘅時候介入其生活,呢段不正常嘅關係持續咗兩個幾月,男方目的達到後想草草了結段關係。「小三」又踢爆林生有前科、唔係第一次偷食,其帖文指「相信你經歷過今次咁大教訓,遇上我呢個可以為愛情發狂嘅人,希望你負番責任地檢討下自己!」「小三」稱,林彥邦有野心想選出年嘅立法會議員,但她就好懷疑林生嘅人品,話即使佢辦事能力幾好,但佢本身個底差,暗地裡做咁多陰質嘢去建立一段唔見得光嘅關係嘅人,就起碼一定好極有限。

「小三」又稱,「我唔係要你全家得到報應,我只係覺得相信你嘅人,同埋作為你嘅伴侶甚至仔女,喺冇得選擇嘅環境下,實屬係佢哋嘅悲哀」。
頁: [1]
查看完整版本: 黑人憎的濫用傳媒身份抹黑政府警方