查看完整版本 : 最抵買嘅香水,女人必備嘅,你確定唔試試

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:16 PM

香水系生活品位嘅象徵,也傳達着禮貌與內涵氣質。香水作為女人嘅第二件衫,帶着淡淡嘅香味讓人着迷,越嚟越多女士選擇好聞淡雅香水嚟提升自己嘅名媛氣質。咁女士香水邊款比較好呢?

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:17 PM

迪奧花漾甜心小姐淡香水:呢款迪奧花漾甜心淡香水將花朵嘅諧美融合。其優雅芳息呈現春日繁花,絲絲綻放柔和花香嘅精緻感性。精緻,柔曼而花漾綻放,Miss Dior迪奧小姐花漾淡香水縈繞着牡丹花香,散發咪樣芬芳。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:17 PM

2.嬌蘭小黑裙淡香水:嬌蘭小黑裙淡香水呢款前調玫瑰、茉莉和橙花,聚集喺黎明,喺細膩、輕盈而恬謐嘅女性嘅芳香中搖曳。中調系令人饞涎欲滴嘅生果香。以多汁嘅車厘子、蘋果和黑加侖香味為主,隨後伴有一陣濃郁活潑嘅綠色清香。後調白琥珀引人愛慕嘅香味悄然浮現。獨特果香調,通過小黑裙香氛氤氳而生,浪漫優雅唔失俏皮氣息。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:18 PM

3.香奈兒五號淡香水:呢款香奈兒五號淡香水乙醛花香調,由法國南部Grass嘅五月玫瑰、茉莉花、乙醛組合而成,清幽嘅繁花香氣能凸顯女性嘅萬般嬌柔嫵媚。款香奈兒五號淡香水唔同於其他香水,佢包含着勇敢和大膽、又有着女性特有嘅風情,獨立於高檔香水之林,發出自己強烈耀眼而桀驁唔順嘅光芒。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:18 PM

3.香奈兒五號淡香水:呢款香奈兒五號淡香水乙醛花香調,由法國南部Grass嘅五月玫瑰、茉莉花、乙醛組合而成,清幽嘅繁花香氣能凸顯女性嘅萬般嬌柔嫵媚。款香奈兒五號淡香水唔同於其他香水,佢包含着勇敢和大膽、又有着女性特有嘅風情,獨立於高檔香水之林,發出自己強烈耀眼而桀驁唔順嘅光芒。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:20 PM

4.蘭蔻奇跡香水:呢個系呢款蘭蔻奇跡香水系一款輕柔,有女人味嘅香水,花香調和辛辣調和諧散發,小蒼蘭和荔枝嘅花香,清新和微妙,散發出自信迷人嘅女人味。生薑和胡椒嘅辛辣,瞬間令人精力充沛,充滿活力。15年經典香氛,演繹傳奇芍葯花香,大馬士革玫瑰與粉胡椒帶嚟瞬間嘅愉悅與鮮活,讓每一次噴撒都蘊藏驚喜,奇跡隨時可能發生。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:22 PM

5.紀梵希都市新貴淡香水:紀梵希女性香水已然成為了詩人嘅靈感源泉。紀梵希都市新貴花意淡香水系一款充滿花香浪漫氣息嘅香氛,純潔且嬌貴嘅浪漫主義者,為亞洲女性調配,更合適我哋亞洲女性嘅需求,能帶畀你浪漫花意般嘅優雅,宛如身著高定禮服。野玫瑰嘅芬芳猶如喺絲綢般光滑嘅面紗內流連,釋放着極致細膩嘅女人味。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:24 PM

6.伊麗莎白雅頓綠茶香水:呢款伊麗莎白雅頓綠茶香水,以綠茶為基質,前味散發清新悅人嘅芳香,含有檸檬、佛手柑與葛縷子;中味散發振奮心靈嘅芳香,含有薄荷茉莉與康乃馨;後味散發溫暖心靈嘅芳香,含有琥珀、麝香與橡樹苔。讓身心沉醉於沁人心扉嘅芬芳中,舒緩身心, 重新啟發全身感官知覺。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:26 PM

7.香奈兒邂逅清新淡香水:香奈兒邂逅清新淡香水有三個款式,分別系甜美少女嘅粉邂逅、輕熟女嘅綠邂逅和知性優雅嘅黃邂逅。呢香水喺散發甜美嘅感覺之餘,也帶有感性和熱情嘅氣息,甜美和辛辣交織嘅嗅覺體驗。充分表依家代女性朝氣勃勃及勇敢果斷嘅一面,香奈兒創新嘅行星式香味驚喜,拜託前中後味嘅固定形式,讓你嘅氣質充滿無限驚喜。

狂野活潑的豬豬 2020-2-18 10:27 PM

8.迪奧真我女士香水:呢款迪奧真我女士香水前調,略酸嘅柑橘以短暫嘅常春藤葉為媒過渡到蘭花里較清嘅黃蘭香;中調輾轉下沉嘅幽蘭,串出玫瑰香。後期提子酒混木香搭配黑醋栗嘅奇妙,多味相互牽制又隱隱相融,終匯成均衡得體嘅美,映着女人們嘅啲小心思,散發氣質女性嘅魅力。

山邊自信的科技 2020-3-1 09:58 PM

多謝分享

子時古蝦仁 2020-3-2 09:08 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

tavyncuvnzb 2020-3-2 03:42 PM

橋頭宇宙的魚蝦 2020-5-21 10:44 AM

子時肥沃的車手 2020-5-22 09:08 AM

大大大旅程 2020-5-23 11:35 AM