查看完整版本 : 分手個半月,想復合

leungbb 2020-3-12 01:47

同個女仔半年,2月初,無啦啦收到係信息話分手,話我唔係佢想要的人,跟住斷晒聯絡。

我唸返起,其實自己都做錯好多野,跟住月中sd左個msg講晒自己的錯事,跟住祝佢幸福。

但係發現真係唔可以無左佢……前幾日開始sd信息俾佢,係兩個灰色勾,但佢又無block我。

我仲係佢生日個日去佢屋企送生日禮物俾佢,雖然佢唔係屋企,但佢屋企人幫佢收左。

究竟我仲好唔好繼續好😭😭😭

kkmt 2020-3-12 03:23

唔好再繼續啦, 灑脫dd啦, 你都祝左佢幸福, 搵過就好快忘記佢架啦

加油:smile_38:

古會科技

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

请叫我喵酱大人 2020-3-12 11:44

忍住

白灣 2020-3-12 21:02

加油:loveliness:

fwho 2020-3-13 14:39

人地講到門你唔係佢杯茶,
一係就佢最初根本唔係咁鍾意你,之後試過真係唔WORK。
一係就佢搵到過好過你既男仔,所以飛左你呢邊。
無論係邊個CASE,你再返去都係自取其辱:smile_39:

無盡默默的現實 2020-3-13 15:41

講分手講得咁突然,似係識左第二個喎🤔
如果係有不滿,喺你「做錯野」既時候一早發左出黎,
無理由唔聲唔聲就話分手

一人行 2020-3-14 08:04

拍左半年其實好短時間,未稱得上深,如果可以放低就放低。

如果真係放唔低,當一個女仔好絕情咁要同你分手時,你要留佢就要攻佢自尊心。

你要比佢feel到你唔緊佢,你冇左佢都得,女仔喺愛情上自尊心好重,就好似男仔喺事業上自尊心好重一樣,個女仔掟個男仔好地地,個男仔越唔捨得佢,佢就越自大,越唔會諗住返轉頭。

但如果個男仔比佢掟左都若無其事,佢就會開始懷疑自己嘅吸引力,佢可能會想求證而主動搵你問清楚你對佢係點,只要你一直唔回覆佢,唔睬佢,佢就會一直纏住你,開始覺得原來冇左你會咁唔開心,過一排你睬返佢,佢就唔會再想同你分手。

[[i] 本帖最後由 一人行 於 2020-3-14 08:06 AM 編輯 [/i]]

bellst333

哈囉發現了裙

找不到用戶

depthAbyss 2020-3-14 23:37

有可能妳只係備胎,她發現了更好的

子鈺 2020-3-16 00:24

好馬不吃回頭草,分手了就不要再回頭了

這個杯子不一樣

連續勁回覆

CN123 2020-5-8 04:23

唔知樓主復合左未。。。

我同左男友講分手之後第二日後悔極,宜家思考緊點樣復合。

想同樓主講,女仔講分手都會後悔的。(我自己當時講分手係因為學業遇到好大壓力,但對方已經做緊野,佢覺得學業好少事,所以無安慰我亦都無鼓勵我,我覺得心靈上好孤單,所以講左分手;第二日就後悔啦,因為佢無做錯任何野。我思考左。。。學業煩惱其實真系好少事,唔值得唔開心,針對問提 lum 解決方法就可以 :()

其實分手都一樣,lum 解決方法。一個方法唔得,用第二個。直至成功,或你決定 move on 或你遇到下一個。

如果樓主有興趣可 pm 我地互相鼓勵。

樓上Cute花貓

社畜人生 2020-5-13 16:24

[quote]原帖由 [i]leungbb[/i] 於 2020-3-12 01:47 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=515661624&ptid=28924098][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
同個女仔半年,2月初,無啦啦收到係信息話分手,話我唔係佢想要的人,跟住斷晒聯絡。

我唸返起,其實自己都做錯好多野,跟住月中sd左個msg講晒自己的錯事,跟住祝佢幸福。

但係發現真係唔可以無左佢……前幾日開始sd信息俾佢,係兩個灰色勾,但佢又無block我。

我仲係佢生日個日去佢屋企送生日禮物俾佢,雖然佢唔係屋企,但佢屋企人幫佢收左。

究竟我仲好唔好繼續好😭😭😭 ... [/quote]

千奇唔好,我當年同你一樣,係返一齊後,結埋婚有埋細路仔,到宜家先再話唔合適,已經後悔都冇用

韓風怕貓奴 2020-5-18 17:39

好馬不吃回頭草,分手了就不要再回頭了

uVgqriYLp

so112233

呢個正神童

橋頭純情的主角

陳年舊歡

污濁的女俠 2020-5-30 14:17

唔好再繼續啦, 灑脫dd啦, 你都祝左佢幸福, 搵過就好快忘記佢架啦

加油

johnyin 2020-5-30 17:05

其實無你霖得咁難受噶,你直接刪左所有的聯繫方式,同距有相關噶野都刪曬,穩其它野消磨下時間,你隔兩三個禮拜你就知,其實都無咁愛距喈,你唔是放唔低距,是你在距身上付出太多時間金錢,無你想象中的結果,都是過來人:smile_45:
頁: [1]
查看完整版本: 分手個半月,想復合