查看完整版本 : 阿媽日日借頭借路想上我屋企

喵喵星人 2020-4-15 02:12 AM

阿媽日日借頭借路想上我屋企

故事好長,簡單講就係我自己因為自細俾老母個仔家暴所以而家有能力搬左出泥住,老母唔接受我搬出但亦唔會在家保護我,佢更加痛恨我指責佢個仔家暴我。

佢日日同老豆告我枕頭狀我都扮唔知就算啦…廢事嘈。呢排佢又好想撞上泥我屋企,如果純粹好心想探望人既我當然歡迎,可惜佢用心唔係咁,佢係想上泥撩是撩非,所以我好反感佢上泥我度。

上星期佢美其名話拎湯上我屋企,咁我就話唔洗你咁辛苦咁遠過泥,我直接下午返泥你屋企食飯飲湯兼過夜就得啦…老母一聽到冇得上泥我屋企就嬲到即刻cut我電話,wtsapp屌9我。咁當中佢發晒爛炸既原因係因為我唔領佢情定因為冇得上我屋企撩是非,大家心中有數啦…

早2日泥料,佢話係屋企好悶,想過泥我住果邊行下食下野。。。。。真係死心不息係要撞上我屋企,我真心好想知點先可以狠狠拒絕晒佢呢D企圖,我只係想過清靜日子都唔得咩。。。

海邊綠色 2020-4-15 09:04 AM

[quote]原帖由 [i]喵喵星人[/i] 於 2020-4-15 02:12 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=517278483&ptid=28997252][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
故事好長,簡單講就係我自己因為自細俾老母個仔家暴所以而家有能力搬左出泥住,老母唔接受我搬出但亦唔會在家保護我,佢更加痛恨我指責佢個仔家暴我。

佢日日同老豆告我枕頭狀我都扮唔知就算啦…廢事嘈。呢排佢又好想撞上泥我屋企,如果純粹好心想探望人既我當然歡迎,可惜佢用心唔係咁,佢係想上泥撩是撩非,所以我好反感佢上泥我度。

上星期佢美其名話拎湯上我屋企,咁我就話唔洗你咁辛苦咁遠過泥, ... [/quote]
高飛背母時 今時父母念 他日汝應知

LVC 2020-4-15 03:36 PM

"佢係想上泥撩是撩非"

How ?

yannes1989 2020-4-19 05:37 PM

[quote]原帖由 [i]喵喵星人[/i] 於 2020-4-15 02:12 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=517278483&ptid=28997252][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

上星期佢美其名話拎湯上我屋企,咁我就話唔洗你咁辛苦咁遠過泥,我直接下午返泥 ... [/quote]

樓主 你係女定仔

catcat180202 2020-4-19 06:22 PM

家暴那位是否親哥or親弟?

subming 2020-4-19 06:30 PM

佢上去你度目的?

subming 2020-4-19 06:33 PM

可以有些少whatsapp對話睇下會好好多

ohmygoh999 2020-4-19 10:20 PM

是同父異母,阿哥吾同老母??

喵喵星人 2020-4-29 04:22 PM

我係女仔,打我既係親生同父同母既大佬。
其實我內心都好唔鐘意我老母,因為出咁多次事佢都冇保護我,係我告知我終於要離家既果一刻開始佢不停將所有責任推晒我身上,重好多無中生有既中傷。但無奈呢個係自己老母,表面上唯有笑笑口扮fd。
網友可能會問佢上泥我屋企係想點?無架咪講是非囉…或者想係我屋企搵D事情出泥搞我是非咁樣囉…所以我先至唔想佢上泥。而佢又好好戲咁一副扮晒好關心我咁既樣,所以就算想拆穿佢都無從入手。至於點解我會知佢內心憎到我仆街兼想搞9我?我親耳偷聽到囉…

goldenfat 2020-5-5 02:05 PM

咁你話同朋友share 間屋,唔方便佢上黎。

持久男 2020-8-20 01:44 PM

樓主你搬得出黎就唔駛再點樣理佢啦...到佢歸天之後咪盡番D孝義囉

9個活潑的現實 2020-8-21 02:52 PM

臥   槽..:smile_o08:

MT.L 2020-8-23 01:18 PM

見有好多例子都係咁,重男輕女到出晒面,到最後發現原來個仔靠唔住。
又想搵個女黎依靠。但又經續去縱容自己個仔

登川田 2020-8-25 02:07 PM

企硬

香煎不見了神童 2020-8-25 06:01 PM

點解有D甘既親生阿媽,真係如果生出來要用來憎恨,不如唔好生好過

中午白滑的主題 2020-8-25 09:33 PM

呢D阿媽要黎把尻,咁鈡意個仔咪日日一齊,重要攪個女做乜,都以經避開佢住,是否心理變態:funk:
頁: [1]
查看完整版本: 阿媽日日借頭借路想上我屋企