查看完整版本 : 【易劍蓮】4劍士3奧德賽2秘術2星神

adwcacaswa 2020-4-16 08:36 AM

【易劍蓮】4劍士3奧德賽2秘術2星神

【易劍蓮】4劍士3奧德賽2秘術2星神

adwcacaswa 2020-4-16 08:37 AM

前期過渡

開局先搶護甲,前期能夠合出反甲嘅話戰鬥力就會非常高。前面盡量以食連勝為主,乜怪強上乜,霞如果能到二嘅話前期戰鬥力會非常高!前期過度推薦最好系雙海盜偷錢發育,抑或系三奧德賽,只要能食到連勝,中期過渡就會非常舒服。

adwcacaswa 2020-4-16 08:38 AM

搜牌節奏

一般情況下我哋要4-1拉7人口,用利息慢慢D出核心牌,二星劍聖非常關鍵,有佢才能鎖血!之後我哋唔好急着拉人口,而系利用50塊錢嘅利息去搜卡,慎、亞索、劍聖都需要追三星。

adwcacaswa 2020-4-16 08:39 AM

陣型站位

慎站喺第二排頂喺隊伍前面,三個奧德賽抱團攞暖,卡爾瑪連劍聖。其他人隨意站兩邊就可以。

adwcacaswa 2020-4-16 08:40 AM

裝備分析

劍聖:羊刀、反甲、水銀。亞索:正義之手、復活甲、飲血。其他嘅肉裝畀慎頂前排。 劍聖對呢三件套嘅要求非常高,幾乎系一件都唔得出錯,唔使追求火炮嘅高攻速,畀反甲和水銀才能夠讓佢無壓力去輸出。亞索嘅裝備跟S2一樣就可以了,帶滿三件裝備嘅亞索也系能夠一個大招秒殺後排嘅哦!

adwcacaswa 2020-4-16 08:40 AM

克制分析

作為賭嘅陣容嚟講,呢套比起賭刺賭聖盾有更強嘅鎖血能力,後期食雞嘅概率也更高。但弊端跟其餘兩套一樣,中期啟動D唔出三星怪,後期會直接拉跨,而且呢套陣容對於劍聖嘅裝備要求極高,如果前期打野怪裝備爆嘅唔合適唔建議強行玩哦。

隔夜自我的救星 2020-4-20 02:24 PM

謝謝分享

milk9595 2020-4-20 02:57 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

milk9595 2020-4-20 02:57 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

隔夜自我的救星 2020-4-23 02:18 PM

謝謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 【易劍蓮】4劍士3奧德賽2秘術2星神