查看完整版本 : 【空城流六暗星】6暗星2刺客2秘術

xcqwdasd 2020-4-16 08:44 AM

【空城流六暗星】6暗星2刺客2秘術

【空城流六暗星】6暗星2刺客2秘術

xcqwdasd 2020-4-16 08:44 AM

前期過渡

開局搶大劍。之後打完野怪除咗小丑之外其他唔拿,空城賣血到石頭人。 前期賣血系為了更快嘅拿到大劍以及食連敗利息快速攢錢。 但有啲要注意,打石頭人陣咪貪,唔行就D兩下上個人口,打之不過就僵硬了。

xcqwdasd 2020-4-16 08:46 AM

搜牌節奏

上7之前盡可能唔花錢D牌,如果實喺嫖嘅打工仔質量太差嘅話,可以考慮6人口適當花啲點,攞決於你血量系否喺3-4之前掉到50以下。7人口湊齊6暗星,小丑也2了嘅情況下完全可以鎖血,所以可以卡着50利息慢慢D牌到核心上3。如果有同行嘅情況下,2星足以,咪搶牌,有就拿着,冇攢錢利息上8。8人口有轉職開4刺冇轉職上露露。燼裝備也好嘅話選擇下了雙刺上寒冰。

xcqwdasd 2020-4-16 08:47 AM

陣型站位

站位方面,小丑對位敵方C位,扇子老母鏈子要牽小丑,拉克絲咪和小丑站一邊有奇效,其他基本按上圖適當微調。皇子站前排插旗速死畀大家上BUF。莫德凱撒和扇子老母角落防鉤。救贖可以畀鐵男,千祈咪畀皇子,死太快,其他人還冇掉血呢。

xcqwdasd 2020-4-16 08:48 AM

裝備分析

裝備優先考慮小丑,飲血>復活甲>無盡。裝備實喺太難嘅話,飲血可用科技槍代替。無盡冇嘅話,大天使,科技強,飲血,殺人劍,水銀等等都可,唔使強求。其他裝備優先拉克絲,拉克絲才系二哥,燼並唔得把把C你,因為裝備唔見得有咁多。可以選擇畀拉克絲轉刺或上多餘攻速裝,燼撿破爛就行 冇用嘅都掟畀佢。

xcqwdasd 2020-4-16 08:49 AM

克制分析

陣容強度喺正常嘅情況下,打天胡帶復活甲嘅重裝燼唔算好打,主要睇站位以及小丑拉克絲發揮,注意我講嘅系天胡,不然求其打。然後就系驚天胡奧德賽,也系天胡才驚。其他陣容好像冇乜驚嘅了,同樣天胡無敵嘅陣容,希望大家中意。

隔夜自我的救星 2020-4-17 02:40 PM

謝謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 【空城流六暗星】6暗星2刺客2秘術