查看完整版本 : 【源計劃未嚟槍劍】2未嚟3劍士2槍手

liujiaixn2 2020-4-16 09:04 AM

【源計劃未嚟槍劍】2未嚟3劍士2槍手

【源計劃未嚟槍劍】2未嚟3劍士2槍手

liujiaixn2 2020-4-16 09:05 AM

前期過渡

開局拿腰帶 可以合紅bf 救贖 打野出魔抗 大棒可以合離子火花 如果前期有其中2個恭喜你 胡大了 可以上三源計劃兩海盜連勝打錢模式經濟飛起

liujiaixn2 2020-4-16 09:05 AM

搜牌節奏

除咗妮蔻星系同行特咪多嘅情況下3階段打完野可以d 其他嘅建議血量60以上4-3上8開d 8人口d到2x刀妹 1x艾克 可以上9 8人口可以上錘石加EZ抑或慎 9人口錘石慎加女槍

liujiaixn2 2020-4-16 09:06 AM

陣型站位

破法對准對面關鍵放技能嘅前排 配合刀妹秒了 開始滑翔模式 慎 對准燼和金克絲 小丑呢種單體爆發高嘅物理輸出 打小丑放到後面小丑跳嘅位置 劍姬同理 配合反方向嘅蔚打出控制效果等待刀妹收割

liujiaixn2 2020-4-16 09:06 AM

裝備分析

主c刀妹 分析對手 反甲重裝多可以出 復活甲 無盡 破甲弓 脆皮多可以出雙無盡 破甲 有刺轉可以優先出 打燼 天使 金克絲都特咪好用 帽子 大天使都可以帶 副c盧錫安多餘嘅裝備畀塔和艾克

liujiaixn2 2020-4-16 09:07 AM

克制分析

有刺轉克制所有體系 冇刺轉驚燼 源計劃主要優勢喺整體陣容扎實 人多 所以整體質量系獲得游戲嘅關鍵 唔使非得追求3x刀妹

liujiaixn2 2020-4-16 09:08 AM

【虛空鬥法】3虛空4鬥士
前期過渡
1.3源計劃過度; 2.石頭人,機器人,卡牌,狐狸; 3.日女,波比,佐伊,狐狸。
搜牌節奏
控好連敗、連勝,食好利息,7人口搜。基礎質量上嚟了,大眼1星也能穩住。

liujiaixn2 2020-4-16 09:09 AM

陣型站位

如圖。

裝備分析

大眼裝備優先級最高,其他做防禦裝和功能裝。 刺客多大眼伏擊換春哥。

liujiaixn2 2020-4-16 09:09 AM

克制分析

打趙信大優,打重狙、斗劍小優,打刺客小劣。

隔夜自我的救星 2020-4-20 02:23 PM

謝謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 【源計劃未嚟槍劍】2未嚟3劍士2槍手