查看完整版本 : 【奧德賽船長】6奧德賽2爆破

mouse989 2020-4-20 02:48 PM

【奧德賽船長】6奧德賽2爆破

【奧德賽船長】6奧德賽2爆破

mouse989 2020-4-20 02:48 PM

前期過渡
此陣容心機睇完理解並學會變通最低上大師,奧德賽最強教學,首選大棒其次女神淚大劍,根據首輪野怪嘅裝備還有牌嘅質量選擇連勝或連敗(盡量連勝)4-2之前一下唔D裝備系熾天使優先合重傷畀卡沙打工搭配任意二星卡,如果系復活甲嗰優先合離子畀腎打工加機器人和石頭劍聖亞索組奧德賽未嚟斗劍過度,劍聖4-2之前冇出2星後期嚟龍王就唔好了(9金幣太食經濟)

mouse989 2020-4-20 02:50 PM

搜牌節奏

4-2之前一定唔好D牌,4-2拉8用40經濟去D二星船長和龍王賞金,記住主C繫船長,船長冇二星之前賞金唔好升級技能,賞金冇二之前只升更大范圍,船長技能全升

mouse989 2020-4-20 02:51 PM

陣型站位
站位系拿第一嘅關鍵,一定心機睇完. 首先第一排嘅中心分為左中和右中,經過多次實戰,技能升級為更大范圍嘅船長喺左中唯一打唔到嘅就系右角,喺右中打唔到左角,呢喺對戲命師陣很蝕底,所以就把有靈風嘅女強跟船長放喺同一側,船長放喺第一排左中女槍就放喺左角好讓靈風吹船長打唔到嘅右角,如果敵人有靈風船長冇水銀就把奧德賽全體往前一位,咁石頭就系第一中間了,最後一秒石頭船長換位置讓石頭幫船長擋靈風被吹。

mouse989 2020-4-20 02:52 PM

裝備分析

船長復活甲離子火花必備其次水銀熾天使法爆,船長神裝後多餘嘅法裝畀龍王即可,有金鏟子首選爆破畀龍王其次奧德賽船長,女槍靈風

mouse989 2020-4-20 02:53 PM

克制分析

最強陣容,此陣容網一最高勝率上嘅王者,除非天譴冇船長或冇復活甲,我系歐了,希望我理解嘅呢套陣容能對大家有所幫助

隔夜自我的救星 2020-4-22 02:46 PM

謝謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 【奧德賽船長】6奧德賽2爆破