查看完整版本 : 我的前半生

高大濃濃的鼓手 2020-4-29 09:12 AM

標題唸左好耐,寫拍拖為主概題材吧。要聽古概就快d追蹤我先!古仔會很長很長

高大濃濃的鼓手 2020-4-29 10:35 PM

哈!零追蹤!咁我繼續寫《不能說的秘密》。細細個都係一張白紙開始,又懵懵懂懂咁成長,之後成人世界梗係要扮懵扮唔知,因為要成家,要結婚,要安定下半生,好多嘢 好多經歷你唔可以同另一半分享,可能記唔到咁多了,逼住我慢慢唸,慢慢寫~香討好多人都好悶,又好多營銷號,等我寫古仔做你地概「精神糧食」:loveliness:

ps:全文主題:感情經歷與性經驗(勁多)

[[i] 本帖最後由 高大濃濃的鼓手 於 2020-4-29 10:42 PM 編輯 [/i]]

高大濃濃的鼓手 2020-4-29 11:27 PM

[原生家庭概影響]

我可能有性癮,我覺得一個人性格or癖好概養成一定同原生家庭有關係。細細個我爸媽好少理過我,幼稚園兩三歲時?四五歲時?有一次我地三人係間房,原本一齊玩遊戲,後來佢地兩個突然訓係張床嘴對嘴瞇埋眼靜止左好耐好耐。真係好迷惑概行為,上一分鐘仲一齊玩下一份分鐘空氣都靜止,我坐響隔離好尷尬😳,唔咁睇又唔敢行開。
     仲有一次深夜,我卑劇烈概「床震」搖醒,我面對著牆打側睡,當時我肯定唔明我只有用餘光掃到白雪雪概分唔清手定腿概裸體,但我好細膽唔敢轉身唔敢出聲,就咁聽左成晚佢地兩個搞嘢!
小學時我偷睇過爸爸好多藏書,有純文字概小說,有高清照片概雜誌,《白鹿原》早幾年係電影院上映概時候,我不禁有d得意,原來我細細個已經讀過好多名著。
     我父母感情我我唔明,因為成日嘈離婚,之後又會搞嘢,我有幾次洗衫卑我見到粘立立概精液,好厭惡!當時莫名好憎佢地,我同佢地都唔係好好,反正唔似人地關係咁似母女or父女啦,由細到大佢地都唔多理我,我唔鍾意佢地。
      小學果陣仲有一次經歷,下體妹妹度有d白色嘢,我就坐響床邊,用手去mi左佢,點知我老豆開門撞見,佢問我做緊乜,我好尷尬答佢呢度痛,佢一路問邊度一路望住我概妹妹,我就答佢呢度,但手會指向大脾,反覆問答左幾次,我手指逐步移到了膝頭哥才罷休⋯
       我撞見過我媽訓覺時著一條底褲但手伸左入去呢個姿勢。
       仲有一次我同老豆係一張床訓覺(因為新屋未裝修好)訓醒我見到老豆隻手放係我個波上邊,仲係伸左入件衫:smile_45: 我唸佢可能訓覺習慣當作我係媽 不過真係好核突⋯⋯果陣時我都未發育,波都未叫波,但我個腦已經有呢d性意識了。我都唔知邊個教我概?

高大濃濃的鼓手 2020-4-30 12:11 AM

以下全部用化名

[第一個男朋友   阿誠]

我就黎記唔到佢了 哈哈 因為太耐?但都幾瘋狂概。拍左兩至四年左右?哈哈我真係唔記得。等我慢慢講下點識概,玩過d乜 。
       首先當時佢係我friend條仔,唔係,條佬。呢條女以前同我都好姊妹。因為佢玩得比較癲,所以成日出去溝仔,次次都要同我炫耀收概禮物🎁手機or手袋。有一次佢帶我落disco玩,我第一次去咁概地方,識左阿誠。之後有一次阿城搵唔到條女,打左卑我,我就同佢去飲野喇,傾左d咩我唔記得喇,但過程應該好愉快!我其實係一個斯文概女仔:loveliness:(表面上),佢卑我概印象都係好nice,覺得佢好有禮貌好紳士(都係表面上哈哈),所以我忍唔住同佢講,我姊妹呃左你,佢應該無返鄉下,係同「王力宏」一起玩緊。(因為佢另有一條仔樣似王),並且卑佢睇左姊妹send卑我概錄影。阿誠應該有d唔開心,做左水魚嘛!但佢又可以換一條女,例如我。比較過我都認為我樣貌、身高、身材、文化樣樣都高過佢。哈哈哈,依家唸下自己真係好傻,都唔洗溝,就好自然做左人地替補。因為我講左呢件事卑佢知,搞得佢無左條女,所以我就要犧牲我自己。
       果晚傾得好開心,阿誠有一部電單車,佢車我返去,但到屋企門口,我地互相依依不捨,最後我挑逗佢話一起返去。佢即刻興奮概又車左我返佢屋企。😄唸起當年呢個moment真係好霖,之後我就無返過自己屋企了,同我姊妹都斷左音訊。

高大濃濃的鼓手 2020-5-10 02:36 AM

[第一次]
     佢以為我同姊妹一樣都係蒲女一個,所以返到去梗係想同我上床。佢錫我果陣,我第一次覺得男人塊面貼得我好近,我feel到佢塊面概溫度,嘴唇粘埋過黎⋯熱辣辣。佢伸出條俐頂開我咬緊概牙關,我有d不知所措,暈陀陀,因為我唔知佢想做乜,根本唸唔到識個p咩,然後,衫都未脫就除我條裙、絲襪,果一刻我突然醒覺,推開佢想掙脫,佢亦喘著粗氣,捉我概手更加用力,我掙扎途中,佢都已經除埋條褲,不得不佩服男人無手點除到概,所以我個初夜完全無前奏,又唔浪漫,我都未見到佢下身概東東什麼模樣,就卑佢吉左入去,當然過程十分痛苦,可能我自己當時都想知道點樣概feel,因為細個偷學唔少性教育,我完全無念過咩拍拖啊愛情啊,只是兩性關係,依家我記唔得佢有無抽插,應該有,或者記不清抽插左幾多次,頻率高唔高,我只是覺得好痛,一路都推開佢,事畢,佢叫我去廁所貓低,咁樣就唔會有bb⋯⋯聽完我好擔心,好驚自己突然大肚,會卑屋企人鬧或者朋友笑,我好難過已經唔係處女了,我都無唸起好似電視劇中咁樣去睇下床上有無血跡,不過都應該好難搵到 兩個人都完全冇除盡褲,脫到一半咁⋯

核心懷舊的馬桶 2020-5-13 06:24 PM

好想聽你講故事
頁: [1]
查看完整版本: 我的前半生