查看完整版本 : 迷失既一年

清晨強勁的結他 2020-5-20 11:37 AM

迷失既一年

一年前,係apps到識左佢。

同佢都幾好傾,乜都有講,就係只有大家既情史無提及過。雖然我係佢FB IG 都見到佢有好多男性合照,其實都心中有數。

對於我呢種咁執著小氣既人,我會認為唔知唔去問,會對呢段關係更好。

係呢一年裡面,好似都唔錯,就圍飲飲食食。 係開心既,不過幾乎95% 都係我請。而我地既關係都只有去到goodbye kiss。

出錢其實我都無乜所講, 但最近佢好似對我淡左咁,wtsapp 約我食飯之外, 都無乜野同我講。 佢從來都唔會主動搵我講電話,有時仲會拒絕我打俾佢。

我開始懷疑呢假感情,我好似唔係好認識佢,為拍拖而拍拖。

平時佢都會好夜先訓,無三點都四點。我開始成日都會睇住 IG FB 上線時間,發現佢會不斷上線。 而wtsapp佢一直都會關左最後上線時間。

我真係好不安,好想講出嚟,但係係生活上真係搵唔到人可以聽我講,好辛苦。

fwho 2020-5-21 10:44 AM

清醒D啦..你一係比人當係兵,
一係就只係D比人攝時間既所謂"好朋友","好兄弟".
大佬..人地可能身邊有個人,你話打比佢咪穿煲。。:smile_39:

西九消失的牛牛 2020-5-27 09:28 PM

[quote]原帖由 [i]清晨強勁的結他[/i] 於 2020-5-20 11:37 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=518906536&ptid=29077085][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
一年前,係apps到識左佢。

同佢都幾好傾,乜都有講,就係只有大家既情史無提及過。雖然我係佢FB IG 都見到佢有好多男性合照,其實都心中有數。

對於我呢種咁執著小氣既人,我會認為唔知唔去問,會對呢段關係更好。

係呢一年裡面,好似都唔錯,就圍飲飲食食。 係開心既,不過幾乎95% 都係我請。而我地既關係都只有去到goodbye kiss。

出錢其實我都無乜所講, 但最近佢好似對我淡左咁,wt ... [/quote]
代表著你可有可無,或者你試下唔搵佢,慢慢放低佢~ 佢可能會搵返你..不過就是佢搵返你都唔好過於興奮..

changheng 2020-5-27 11:35 PM

算吧啦,條女好明顯就對你無興趣啦,唔好曬時間啦:smile_45:
頁: [1]
查看完整版本: 迷失既一年