查看完整版本 : ve6升級到ve8 ? 有無得咁做?

johnsonn123 2020-5-26 01:48 AM

ve6升級到ve8 ? 有無得咁做?

我睇台灣之前好似有d vision ear既升級計劃, 我有對ve6 x2 想升ve8, 香港係咪無升級計劃一定要買全新? 如果台灣接受, 我去台灣整都得, 有無人試過?

ip_csl 2020-5-26 08:12 AM

為何不直接問香港代理?

johnsonn123 2020-5-26 11:19 AM

講起代理就嬲 我之前係星際In Custom Pro-Store訂
等左兩個幾月 返黎錯面板既 再寄返去
等多三個幾月 完全無回音 打去In Custom Pro-Store 佢話佢地同代理嗌交 叫我自己打去代理問
去代理拎 面板岩 但d artwork 字 漏整 已經等左5個月半年算 拎返隻ve6 但單都無比我
代理叫我搵In Custom Pro-Store In Custom Pro-Store叫我搵代理萬幾蚊隻iem都搞成咁 白紙黑字寫晒我要咩要求 都可以錯兩次 話睇錯入電腦

btw 香港就應該無希望 我主要想睇下台灣 因為之前好似有網友尊登去台灣訂

[[i] 本帖最後由 johnsonn123 於 2020-5-26 11:21 AM 編輯 [/i]]

Cybray 2020-5-26 12:40 PM

[quote]原帖由 [i]johnsonn123[/i] 於 2020-5-26 11:19 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=519225133&ptid=29089793][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
講起代理就嬲 我之前係星際In Custom Pro-Store訂
等左兩個幾月 返黎錯面板既 再寄返去
等多三個幾月 完全無回音 打去In Custom Pro-Store 佢話佢地同代理嗌交 叫我自己打去代理問
去代理拎 面板岩 但d artwork 字 漏整 已經等左5個月半年算 拎返隻ve6 但單都無比我
代理叫我搵In Custom Pro-Store In Custom Pro ... [/quote]
哩啲情況直接問VE好過台灣,台灣都係代理。
頁: [1]
查看完整版本: ve6升級到ve8 ? 有無得咁做?