查看完整版本 : 美版 King of fighter Neowave

bbqhata2020 2020-6-2 01:41 AM

美版 King of fighter Neowave

各位師兄好, 我開了美版ACC 入了USD15元, 在香港檢視其他美版GAME都買到, 唯獨美版 King of fighter Neowave買唔到.

請問有無師兄知道可以點樣買到?

HsKCCN 2020-6-2 01:52 AM

Xbox one game 嘅話直接xbox主機 轉區 就可以用 xbox live Gift card 買

Xbox 360 marketplace 嘅game 就麻煩啲。
首先要張 xbox 360 帳號 轉區(3個月先可以轉一次)
如果用信用卡買, 買到冇問題就得, 買唔到就要試下用美國信用卡買, 都唔得就用埋vpn. 

HsKCCN 2020-6-2 01:53 AM

如果用 xbox live Gift card 買, 就要用返 xbox 360 主機先得。 
(不過部分 xbox 360 遊戲真鎖區,要用返美版 xbox 360 先可以玩同買, 不過如果support xbox one 嘅, 係 xbox one 度玩就冇問題)

mgyyh232 2020-6-2 02:18 PM

[quote]原帖由 [i]bbqhata2020[/i] 於 2020-6-2 01:41 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=519581838&ptid=29111177][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
各位師兄好, 我開了美版ACC 入了USD15元, 在香港檢視其他美版GAME都買到, 唯獨美版 King of fighter Neowave買唔到.

請問有無師兄知道可以點樣買到? [/quote]

以前Xbox 360遊戲係有區碼限制
而家Xbox One先Region Free(中國大陸除外)

古時外圍的魚 2020-6-3 12:21 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

bbqhata2020 2020-6-15 07:22 AM

多謝各位師兄回答, 因為本人鍾情SNK GAME, 所以先想買嚟儲, 睇嚟都無行了
謝謝各位師兄教路:loveliness:
頁: [1]
查看完整版本: 美版 King of fighter Neowave