查看完整版本 : Amway創富之路 每月被動收入3萬分享

RRR111 2020-6-5 12:37

我諗入得黎, 一定想賺多幾個錢旁身。
唔知有無人聽過Amway, 大慨5年前,我剛開始接觸Amway, 是透過朋友分享用後感。
這個team形式是: 先自用>分享推介朋友>鼓勵一起分享:loveliness:
錢從何來? "獎金"制如下: (不是回佣啊)
1. 客人需要用推薦碼才可入會購買, 當朋友買了,
2. 客人也幫忙賣商品
2. 組織了一個team, 訓練"客人"成為更優秀的"分享家"

好了,重點來了!究竟如何每月賺3萬元?
老實講,一開始跟朋友吹水時,一定會圍繞生活話題。
這個時候提下清潔劑, 化妝品, 護膚品, 當自己也使用, 再推介一點也不難。
把他成功入會就是成功第一步!:victory:

第二步, 健康用品。眾所周知, 大多現代人都把健康放在第一位。:smile_04:
把健康資訊久不久灌輸一下, 就可以推下營養補充品, 濾水器,
為甚麼要推這兩個?
一. 有化學認証, 易說服
二. 價錢偏高:D自家農場的營養補充品, 加上全球第一個全機通過NSF401認證的家用淨水器, 理據上無可挑剔!
三. 持續使用性高, 試想下, 買了濾水器, 濾每年換一次, 穩賺"獎勵金"

最最重點!!:smile_40: 其實點先可以月入3萬?
首先, 有需要平平地可以買下Amway的商品, 因為大部份都比外面的貴!
[color=#0000ff]試想下? 外面街鋪的推銷員, 有那一個會用過全部商品才能Sell客人??[/color]
再來, 如果你真的認為Amway的商品很合用, 沒問題, 照買可也。但要客觀理性分析!
[color=#0000ff]所謂賺錢, 就是收入要比成本多 (廢話), 眼見好多未賣先買幾萬元, 路難行![/color]
好, 我一件都不買! 出盡力"搵真銀"!
[color=#0000ff]這樣真的可以0成本,所有收入都淨賺。但在這之前, 請先考慮個人對那方面更有興趣,畢竟賺外快還有很多方法。例如賣保險?做網購代理商?[/color]


講完以上, 有幾個建議:
一. 愈沒有所謂"能量"的人不建議去做, 最後只會因上線鼓勵你試完才推介, 而先被賺了一大筆。同時有目標的人, 一般也可以靠其他賺更多門路外快。
二. 有目標的, 先考慮下是否真的要賣這些賺錢, 網購賺錢分分鐘更易, [color=#ff0000]所謂0成本創業周街都係[/color]。
三. 市場飽和, 現在才入場, 分分鐘跟朋友講完, 才發覺人地都係用家:smile_44:要留意下

沒錯,其實我是騙你進來:smile_45:
如果你一直以來都沒有目標的做人,建議不要做任何投資。
你可以說別人賺不到,一直沒做好指示 [color=#0000ff]Amway有公開過香港會員人數,收入中位數嗎?[/color]賺得多的是甚麼人?你有沒sell陌生人的能力?
而分享給我的那個朋友現在還是"健康教練",到現在還是很肥:smile_45:

柯騰 2020-6-7 01:43

呃人?

mountainkammk 2020-6-11 04:58

今時今日想呃9人,仲用amway?你做騙子都與時並進下啦!

IwinU 2020-6-18 14:06

講咁多野,  咁又係傅銷~

artumfa 2020-6-18 15:03

amway 是騙子搵水魚出晒名架啦。騙子出騙徒post 。

productdesigner 2020-6-19 00:37

傳燒,就係要搵水魚做下線接火棒,越多水魚自己搵得越多:smile_34::cr_02:fst_006:

RRR111 2020-6-19 11:17

對! 大家如果有認真睇哂全篇既文既話,應該留意到我唔係鼓勵人想致富不要找折徑。
曾遇過幾個朋友, 被上家用軟性手法騙, 還要以為自己在做善事, 想推銷其他人。:smile_19::smile_19:

我出依篇文, 係想叫醒做傳銷的人類。
希望先理解, 盡量客觀咁分析, 令佢地醒。:Q:Q

DstAnson 2020-6-22 12:53

咁易有被動收入咩

zealot_louis 2020-6-26 02:58

其實賣垃圾其實都可以賺錢,錢=其中一樣信用既代替物。明白固中道理既就一定賺大錢。2,錢係賺唔曬,人生時間寶貴,點用最少既時間賺最多既錢,呢個槓桿既business model 先可以賺大錢,其他方式只叫做打工用勞力換錢,唔叫賺錢。
頁: [1]
查看完整版本: Amway創富之路 每月被動收入3萬分享