查看完整版本 : 西甲20:00萊萬特vs皇家貝蒂斯

缘份锝天空 2020-6-28 10:09 AM

西甲20:00萊萬特vs皇家貝蒂斯

有冇推薦嘅大神:smile_35:

缘份锝天空 2020-6-28 10:17 AM

萊萬特主場強勢 皇貝更加討唔了好

缘份锝天空 2020-6-28 10:19 AM

萊萬特
有利情報
1、上輪之前嘅4個主場2勝2平狀態叻,其中戰勝皇馬和戰平了塞維利亞。
2、前鋒馬爾蒂(11球)系陣中首席射手,而且佢最近3球都系全隊唯一進球。
3、本賽季球隊贏指率高達54.1%排喺第3,主場贏指率更系提高到了53.3%。
4、球隊本賽季最後5分鍾一共打進了7球僅次於皇馬和黃潛,絕殺能力抵稱道。
唔利情報
1、本賽季場均失球高達1.42個排喺倒數第6,上輪中後衛還打進烏龍球導致輸球。
2、31輪聯賽球隊僅零封4次,系聯賽第2少嘅,而且其中3場面對嘅都系保級隊。

缘份锝天空 2020-6-28 10:21 AM

皇家貝蒂斯

有利情報
1、上輪拿到關鍵三分後,還剩7輪領先降級區10分,形勢大好相信戰意也唔會低。
2、進攻組合華金,莫倫和費基爾貢獻23球,佢哋嘅發揮很大程度關繫到球隊嘅勝負。
3、目前以58.1%嘅大球率排喺聯賽第2,呢得益於佢哋場均1.32個進球嘅攻擊力。
唔利情報
1、球隊極其依靠主場拿分,目前客場只有1勝6平8負,積分比主場少了19分。
2、本賽季31場比賽佢哋僅僅2次零封,場均失球高達1.55個也就不足為奇了。
3、半場積分僅有4勝19平8負,31場比賽先失球嘅就高達17場,可見十分慢熱。

缘份锝天空 2020-6-28 10:23 AM

點冇人呢- -:(

缘份锝天空 2020-6-29 05:11 PM

[12]萊萬特(中)        4-2        皇家貝蒂斯[13]
頁: [1]
查看完整版本: 西甲20:00萊萬特vs皇家貝蒂斯