查看完整版本 : 感謝今生遇見你

崔一諾 2020-6-29 09:39 AM

從冇想過呢一生可以遇見你,從冇想過可以有一個人讓我回憶咁久,讓我惦念咁久,從冇想過我嘅一生可以出現一見鍾情,從冇想過我中意嘅人咁中意我!我相信呢都系上天嘅恩賜,呢個系系前世嘅安排,呢個系冥冥之中註定嘅相遇,呢個系前世未續完嘅前緣。遇見你,讓我明愛情系咁美好,也讓我明,唔得喺一起嘅愛系多麼煎熬、多磨痛苦,盡管咁,我仲系感謝你,系你嘅出現讓我嘅人生更加精彩,讓我嘅內心更加柔軟,讓我嘅此時唔留遺憾。多謝你陪過我嘅日子,多謝你跟我講過嘅情話,多謝你讓我遇到最美嘅愛情。盡管我哋今生唔得喺一起,但你名字已經刻進我嘅生命里,你嘅每一個擁抱,每一個笑容,每一次詐嬌,我都深深記得,每天浮依家我嘅眼前,我覺得你一直都喺我嘅身邊陪着我。感謝今生遇見你,我會一直想着你......

沉睡忠心的心事 2020-6-29 10:38 AM

遇見是緣,相知是惜;
心疼是愛,牽掛是情!

崔一諾 2020-6-29 10:24 PM

系嘅 ,真嘅該好好珍惜。

一顆糖 2020-7-6 10:58 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

即刻深情的风 2020-7-6 02:13 PM

珍惜緣分吧

樓上綠色的駱駝 2020-7-20 04:37 PM

paxc 2020-7-21 01:12 AM

出現過喺人生裡面,雖不能永遠喺埋一齊,始終那麼的真心相愛過,也算是一種幸福。 呢種幸福本來就不應該是我的,但上天嘢賜給了我們。

陈思懿 2020-7-24 02:42 PM

Lastdancer01 2020-8-6 07:42 PM

9個遠方的壽包 2020-8-7 09:45 AM

凡間大心事 2020-8-14 07:50 PM

請珍惜緣分,有今生冇來世。

樓下善良的婆仔 2020-8-15 10:10 AM

感謝今生遇見你,我會一直想着你......
然而,我弄丟了你......

半頁善良的女 2020-8-22 01:18 PM

夜空愛上了星星 2020-8-25 08:51 PM

香煎不見了湯圓 2020-9-2 04:22 PM

冬寒一大樹 2020-9-25 08:01 PM

太帥、沒人敢愛 2020-9-27 09:23 PM

海灘瘦車手 2020-9-28 12:52 PM