查看完整版本 : 你是溫柔腹黑女嗎

Goster豬豬 2020-7-2 11:27 AM

你是溫柔腹黑女嗎

你面對那些過不去的坎會對自己感到失望嗎?
  A、會開嘅
  B、經常會的
  C、偶爾才會的
  D、完全唔會嘅,根本不在乎

測試答案:

A、你是溫柔腹黑女
  你係一個好識得偽裝嘅人,你外表睇嚟好溫柔,但係內心嘅小心思係有好多嘅。 其實大多數人對你嘅印象係唔錯嘅,話晒要和你深入嘅接觸之後先能夠知你係點樣嘅。 你嘅偽裝大多數時候係成功嘅,你能夠迷惑到人。

B、你是溫柔單純女
  你係一個思想單純,行為溫柔嘅女人,你喺生活中係有好唔錯嘅人氣嘅,大多數人對你有好唔錯嘅印象,和你接觸嘅時候大家會覺得生活都變得溫柔起來晒。 面對生活,你呢個形象畀你得到了便利,覺得你好的人會變得越嚟越多嘅。

C、你是暴躁腹黑女
  你嘅性格係暴躁嘅,身邊嘅人其實並唔敢招惹你,你暴躁腹黑女嘅形象會畀你嘅生活帶來一些阻礙,你成日控制唔好自己嘅情緒,你易面對生活緊嘅時候發狂。 你有很強的控制欲和佔有慾,你易畀人嘅生活帶來麻煩。

D、你係陰森腹黑女
  你是那種會給人帶來陰森感覺的腹黑女,大家對你的印象並不算好,其實你的腹黑大家很快就能夠察覺到,因此你在生活中的人氣並不高。 大多數時候,你係獨來獨往嘅,和你接觸嘅時候大家總是小心翼翼嘅,害怕被你所傷害了。

Smole寶寶 2020-7-2 12:50 PM

B、你是溫柔單純女
  你係一個思想單純,行為溫柔嘅女人,你喺生活中係有好唔錯嘅人氣嘅,大多數人對你有好唔錯嘅印象,和你接觸嘅時候大家會覺得生活都變得溫柔起來晒。 面對生活,你呢個形象畀你得到了便利,覺得你好的人會變得越嚟越多嘅。

巴士真貓奴 2020-7-2 01:40 PM

C、你是暴躁腹黑女
  你嘅性格係暴躁嘅,身邊嘅人其實並唔敢招惹你,你暴躁腹黑女嘅形象會畀你嘅生活帶來一些阻礙,你成日控制唔好自己嘅情緒,你易面對生活緊嘅時候發狂。 你有很強的控制欲和佔有慾,你易畀人嘅生活帶來麻煩。

凡間會OL 2020-7-2 03:01 PM

A、你是溫柔腹黑女
  你係一個好識得偽裝嘅人,你外表睇嚟好溫柔,但係內心嘅小心思係有好多嘅。 其實大多數人對你嘅印象係唔錯嘅,話晒要和你深入嘅接觸之後先能夠知你係點樣嘅。 你嘅偽裝大多數時候係成功嘅,你能夠迷惑到人。

Somel貓 2020-7-2 03:11 PM

B、你是溫柔單純女

明日OL 2020-7-2 03:12 PM

C、你是暴躁腹黑女

地獄榴槤OL 2020-7-2 03:44 PM

D、你係陰森腹黑女
  你是那種會給人帶來陰森感覺的腹黑女,大家對你的印象並不算好,其實你的腹黑大家很快就能夠察覺到,因此你在生活中的人氣並不高。 大多數時候,你係獨來獨往嘅,和你接觸嘅時候大家總是小心翼翼嘅,害怕被你所傷害了。

多蘭脆花 2020-7-2 03:46 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

今天古豬豬 2020-7-2 03:59 PM

沉睡奇怪路人 2020-7-2 04:01 PM

海邊樓主OL 2020-7-2 04:20 PM

D、你係陰森腹黑女

深海變出了美人 2020-7-2 04:22 PM

B、你是溫柔單純女

海灣失控的路人 2020-7-2 08:59 PM

勇敢的寶寶 2020-7-3 08:55 AM

B、你是溫柔單純女

沉睡發現了豬豬 2020-7-3 08:59 AM

candyfan417 2020-7-3 12:17 PM

C、你是暴躁腹黑女

崖上達人 2020-7-3 05:18 PM

B、你是溫柔單純女

D97137 2020-7-5 05:45 PM

C、你是暴躁腹黑女

前期富有希望 2020-7-8 10:24 AM

家中失控的魚蝦 2020-7-11 03:09 AM

任心荒蕪 2020-7-11 12:13 PM

夜原始的雞翼 2020-7-11 01:12 PM

淺酌孤帆去悠悠 2020-7-11 11:15 PM

海島原始的隊長 2020-7-12 12:25 AM

軟妹販賣溫柔 2020-7-12 02:20 AM

沙漠忠羊羊 2020-7-15 08:54 AM

炎夏古碼頭 2020-7-15 09:03 AM

江南瘦高峰 2020-10-18 08:30 PM

C、你是暴躁腹黑女

海灘肥肥主題 2020-10-20 01:35 PM

B、你是溫柔單純女

中秋滴滴羊羊 2020-11-21 02:14 PM

B、你是溫柔單純女

頁: [1]
查看完整版本: 你是溫柔腹黑女嗎