查看完整版本 : 你有多自我 從不考慮別人的感受嗎

Sowela貓奴 2020-7-2 12:33 PM

你有多自我 從不考慮別人的感受嗎

你係會為聽日做準備嘅人呀?
  A、會開
  B、偶爾會
  C、完全不會
  D、不好說

測試答案:

A、你從不考慮別人感受
  你係一個好自私好自我嘅人,人嘅感受你絲毫唔會去考慮嘅,你覺得只要考慮自己嘅感受就得了。 面對生活嘅時候,你經常會因為咁而得罪咗人,你嘅人氣下降緊,大家覺得和你接觸係一件浪費時間嘅事情,對你冇乜嘢好感。

B、你偶爾考慮別人感受
  你大多數時候係唔會考慮人感受嘅,你偶爾會考慮到呢啲,你並不昰完全無視人嘅存在嘅,有些時候你都會識得換位思考,雖然呢種時候還是比較少嘅,但係已經係有意識嘅改變你自己緊了。 噉嘅你其實係好嘅,人氣會上升。

C、你經常考慮別人感受
  你係一個識得考慮人感受嘅人,你經常會有這樣的考慮,梗係了,你都會考慮自己嘅感受。 你嘅人氣係唔錯嘅,大家覺得和你相處嘅時候係好愉快嘅,你大多數時候可以平衡自己和別人之間嘅關係,和你接觸嘅時候大家覺都好舒服。

D、你唔會考慮自己嘅感受
  你面對生活緊嘅時候會忘記自己嘅初心嘅,因為你太在意別人的感受過頭了,你為所有人都設想好了一切,但係你卻沒有為自己設想過。 你噉嘅行為並無畀你嘅生活帶嚟乜嘢便利,你慢慢的會發現,自己嘅生活變得越嚟越糟糕了。

Smole寶寶 2020-7-2 12:42 PM

B、你偶爾考慮別人感受
  你大多數時候係唔會考慮人感受嘅,你偶爾會考慮到呢啲,你並不昰完全無視人嘅存在嘅,有些時候你都會識得換位思考,雖然呢種時候還是比較少嘅,但係已經係有意識嘅改變你自己緊了。 噉嘅你其實係好嘅,人氣會上升。

John_Lime 2020-7-2 01:10 PM

A、你從不考慮別人感受
  你係一個好自私好自我嘅人,人嘅感受你絲毫唔會去考慮嘅,你覺得只要考慮自己嘅感受就得了。 面對生活嘅時候,你經常會因為咁而得罪咗人,你嘅人氣下降緊,大家覺得和你接觸係一件浪費時間嘅事情,對你冇乜嘢好感。

Showler隊長 2020-7-2 01:23 PM

C、你經常考慮別人感受
  你係一個識得考慮人感受嘅人,你經常會有這樣的考慮,梗係了,你都會考慮自己嘅感受。 你嘅人氣係唔錯嘅,大家覺得和你相處嘅時候係好愉快嘅,你大多數時候可以平衡自己和別人之間嘅關係,和你接觸嘅時候大家覺都好舒服。

巴士真貓奴 2020-7-2 01:43 PM

B、你偶爾考慮別人感受

凡間會OL 2020-7-2 03:00 PM

A、你從不考慮別人感受

明日OL 2020-7-2 03:16 PM

C、你經常考慮別人感受

michaelcoco 2020-7-2 03:19 PM

A、你從不考慮別人感受

韓風哈OL 2020-7-2 03:27 PM

你面對生活緊嘅時候會忘記自己嘅初心嘅,因為你太在意別人的感受過頭了,你為所有人都設想好了一切,但係你卻沒有為自己設想過。 你噉嘅行為並無畀你嘅生活帶嚟乜嘢便利,你慢慢的會發現,自己嘅生活變得越嚟越糟糕了。

地獄榴槤OL 2020-7-2 03:46 PM

C、你經常考慮別人感受

雨中肥魚 2020-7-2 03:48 PM

B、你偶爾考慮別人感受

大靚隊長 2020-7-2 03:54 PM

沉睡奇怪路人 2020-7-2 04:05 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

海邊樓主OL 2020-7-2 04:16 PM

B、你偶爾考慮別人感受

bunnymen 2020-7-2 04:59 PM

B、你偶爾考慮別人感受

cathychung595 2020-7-2 06:54 PM

B、你偶爾考慮別人感受

海灣失控的路人 2020-7-2 08:57 PM

勇敢的寶寶 2020-7-3 08:58 AM

B、你偶爾考慮別人感受

沉睡發現了豬豬 2020-7-3 09:04 AM

catlkathy0615 2020-7-3 11:30 AM

C、你經常考慮別人感受

D97137 2020-7-5 12:36 PM

A、你從不考慮別人感受

前期富有希望 2020-7-8 10:32 AM

落漠薯仔 2020-7-8 10:36 AM

感覺唔係很準確
C、你經常考慮別人感受

井底活潑的富豪 2020-7-11 01:58 AM

海邊靚水管 2020-7-11 03:06 AM

任心荒蕪 2020-7-11 12:09 PM

崖上宇宙的膠袋 2020-7-11 01:09 PM

夏肥主題被風 2020-7-11 11:10 PM

C、你經常考慮別人感受

呢個清涼的頭巾 2020-7-12 12:18 AM

A、你從不考慮別人感受

旺季消失了回覆 2020-7-12 02:17 AM

頁: [1] 2
查看完整版本: 你有多自我 從不考慮別人的感受嗎