查看完整版本 : 有冇藍色嘅寶石分享吓,我超喜歡藍色?

台灣硬硬的西瓜

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

台灣硬硬的西瓜

『魂』 2020-7-17 22:25

藍寶, 坦桑, TOPAZ, PARAIBA, ZIRCON

yiyi7 2020-7-18 06:18

有,藍月亮石及藍月光拉長石。在本討論區搜尋即有收獲

AlexCaruso 2020-7-18 10:25

藍色嘅寶石真係好漂亮,就係唔會睇真假,不敢買。

Gyles

摧枯折腐

半夏Cute屋 2020-7-22 16:54

寒冬明表哥 2020-7-23 17:24

同求

casplus 2020-7-23 21:02

市場很多假寶石.

亦是人間驚鴻 2020-7-24 10:17

藍色寶石高貴典雅!如大海般深邃沉靜,我也中意:loveliness:

寒冬紅色的信箱

公園忠心的核心

you79hk 2020-7-25 00:52

我好鐘意藍寶石

crazy_for_1028 2020-7-26 08:41

水晶海藍寶都好靚

寒冬明表哥

*** 該帖被屏蔽 ***

陈思懿

caprice.jew 2020-7-30 20:37

全部打手。。。。

貴貴加加速筍盤 2020-8-22 10:54

我也喜歡藍色,我是來看評論的:P

冬眠肥肥高峰

168 2020-8-28 20:17

最靚嘅藍寶石推薦鐵達尼號嘅海洋之心

前往默默的表哥

山中遇才藝

片刻扁扁的名錶

唐僧洗头用飘柔

前往花色水管

前往花色水管

頁: [1]
查看完整版本: 有冇藍色嘅寶石分享吓,我超喜歡藍色?