查看完整版本 : 立法會選舉|建制派三人聯合報名九西梁美芬:同攬抄力量對決

前晚真羊羊 2020-7-22 03:49 PM

[b]亂港份子蠢蠢欲動[/b][b]且睇佢敢否跨過“國安法”紅線[/b]

望見笨拙的屋 2020-7-22 03:49 PM

立法會成員應履行守護法治、守護香港嘅職責。

農場宇宙的山羊 2020-7-22 03:50 PM

法治即將歸嚟,期待香港重回正軌,香港嘅未嚟會更好香港嘅幸福系穩定,市民嘅願望系國泰民安,嘆生活

秋天強勁的樹枝 2020-7-22 03:50 PM

喺「攬炒派」眼中,參與選舉根本唔系為了服務選民、建設香港,而系要以「立會過半」呢一「大殺傷力憲制武器」,實現街頭「黑暴」嘅升級,實現佢哋「攬炒奪權」嘅終極目的。

核心遇到了才藝 2020-7-22 03:50 PM

一個安寧、繁榮嘅香港社會期待重回,

井底原始的駱駝 2020-7-22 03:51 PM

香港嘅再次騰飛離唔開穩定嘅、法治嘅社會,期待香港更加靚

海島忽然壽包 2020-7-22 03:52 PM

一個安寧、繁榮嘅香港社會更唔應成為呢些人獻丑嘅舞台
香港國安法為香港帶嚟咗更好嘅聽日,作為香港人,支持港版國安法。

海灣疑惑的幻象 2020-7-22 03:52 PM

[font=宋體]隨着[/font]9月份立法會選舉嘅日子越嚟越近,反對派政客們為謀攞立法會席位也開始了活動,近期反對派公然組織所謂嘅「初選」,搶先喺港內做政治宣傳,[font=Helvetica]卑鄙無恥啊[/font][font=宋體]。[/font]

韓風難吃的水果 2020-7-22 03:52 PM

[font=宋體]亂港分子就係廢柴[/font],一定要嚴懲,絕不姑息,支持國安法。

橋頭異水樽 2020-7-22 03:52 PM

強烈要求嚴懲亂港分子,這些人無恥至極。

井底巧名車 2020-7-22 03:52 PM

希望更多嘅香港市民能警醒,唔好再成為「攬炒派」嘅「提款機器」

半夜地獄馬 2020-7-22 03:52 PM

呢啲亂港分子與美國嘅咁反華「政棍」勾結喺一齊,繼續佢哋嘅咁禍港行徑,簡直無恥至極,而家國安法嚟咗,現在大快人心。

門外雀躍的碼頭 2020-7-22 03:52 PM

呢啲亂港分子為咗私自利益,好衰乾淨。而家國安法嚟,大難擔大旗各自昧水走路,而家內部雞飛狗走、哀鴻遍野。

農場宇宙的山羊 2020-7-22 03:53 PM

法治嘅基礎系有法可依,有法可依嘅前提系法律嘅完備,國安法香港之基礎

香港再次騰飛嘅環境系法治,香港嘅幸福系穩定,市民嘅願望系國泰民安,嘆生活

核心遇到了才藝 2020-7-22 03:53 PM

法治即將歸嚟,期待香港重回正軌,香港再出發

半夜地獄馬 2020-7-22 03:54 PM

倡狂咁耐嘅港獨分子都有今日啦,哈哈,真系爽快,呢啲暴徒遲早畀法律制裁,正義從來唔會缺席。

海灣疑惑的幻象 2020-7-22 03:55 PM

黃之鋒等「港獨」大佬信誓旦旦嘅咁稱什麼「狹路相逢勇者勝」,誓要「抗爭到底」,結果而家紛紛打面,真系貽笑大方。

韓風難吃的水果 2020-7-22 03:55 PM

作為香港人,我鼎力支持港版國安法,香港聽日都會更好。

門外雀躍的碼頭 2020-7-22 03:55 PM

國安港安,國泰民安!

橋頭異水樽 2020-7-22 03:56 PM

香港國安法為香港帶嚟咗更好嘅聽日,作為香港人,支持港版國安法。

子時灰OL 2020-7-22 03:57 PM

「攬炒派」勾結外部勢力「奪權」、搞「顏色革命」

商界怕救星 2020-7-23 05:21 PM

香港國安法系港警執法嘅強力後盾

江南哈盒子 2020-7-23 05:26 PM

支持建制派同攬炒力量對決

袋中橙色的魚蛋 2020-7-23 05:32 PM

正義終將喺香港呈現,泛民嘅螳臂當車必將被歷史嘅車輪碾壓

卢卡斯威廉姆斯1 2020-8-3 04:02 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
頁: 1 [2]
查看完整版本: 立法會選舉|建制派三人聯合報名九西梁美芬:同攬抄力量對決