查看完整版本 : 曾經盲眼愛過嘅人

高爾基的爸爸 2020-7-26 09:52 AM

曾经盲眼爱过嘅人

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

fbad6ec68cf78d 2020-7-26 10:08 AM

唔知你哋夫妻還有乜矛盾,如果生活中積累了矛盾,再加上出軌,,,確實系很難再維系婚姻。樓主1.雙方都冷靜一下吧,必要嘅話可以分開居住,仔細考慮一下,你到底需要乜樣嘅老公,需要乜樣嘅生活。2.把佢嘅缺點全部列出,你最唔得接受嘅系乜,保留,能接受嘅劃掉(接受系一輩子都要接受)3.讓對方也按此方法去做。4。約個時間深入交談。5能達成共識,繼續生活,唔得,分開生容易,活容易,生活唔容易

高爾基的爸爸 2020-7-27 07:18 AM

subming 2020-7-27 02:27 PM

離婚好啊,離左婚佢哋就唔使偷偷摸摸可以係埋一齊,你真係好人

神經箭 2020-7-27 02:59 PM

[quote]原帖由 [i]高爾基的爸爸[/i] 於 2020-7-26 09:52 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522275431&ptid=29253973][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
面對你出軌,唔通我仲要當乜事無發生。
日日對你笑,你對我每一次好,我而家想就好核突呀?冷靜之后,希望大家離開,安好! [/quote]

現代社會開放,出軌好平常。想老公唔出軌,嫁個自己都唔開胃嘅,咁就佢想出軌都難。
惗得通就各自精彩好了。

qjoi 2020-7-27 04:13 PM

我就覺得出軌係原則底線問題,不可原諒,分開各自安好。佢有佢玩,你有你過翻好自己嘅生活。

齐天大圣来也 2020-7-27 04:54 PM

高爾基的爸爸 2020-7-27 11:16 PM

高爾基的爸爸 2020-7-27 11:18 PM

高爾基的爸爸 2020-7-27 11:20 PM

Acurse妩媚 2020-7-28 10:44 AM

高爾基的爸爸 2020-7-28 11:06 AM

fbad6ec68cf78d 2020-7-28 02:13 PM

贊成。仲系要用心經營家庭經營夫妻感情,家庭系我哋一切慨出發點

高爾基的爸爸 2020-7-28 03:38 PM

fbad6ec68cf78d 2020-7-28 09:37 PM

贊成,一個人經營確實累,關鍵對方能良心發現,共同經營就好了。樓主,實喺疲憊了就唔經營了

fbad6ec68cf78d 2020-7-28 09:42 PM

日日糾結,心煩;仲系先講服自己,能接受就接受,唔得接受就冷靜想好,未嚟慨路,未嚟慨生活。你要確定你到底要乜樣慨生活和人生

高爾基的爸爸 2020-7-30 08:44 AM

silly__marso 2020-7-30 08:59 AM

決定咗要分開就唔好等
拖落去對大家都唔好
做男人決斷D
努力吧!

高爾基的爸爸 2020-7-30 09:01 AM

silly__marso 2020-7-30 09:05 AM

決定咗就暫時分開瞓啦
或者先分居, 自己去第二度住

免得傷心
頁: [1]
查看完整版本: 曾經盲眼愛過嘅人