查看完整版本 : 健康性生活

神經箭 2020-7-26 02:01 PM

健康性生活

性生活是人生大事,只是華人難於啟齒。不要以為“人人都識”,使用筷子這樣普遍的亊,香港人九成不及格。當然,不及格也不會捱餓。但性生活是完全兩回亊;性愛不及格直接影響感情。女人覺得“不受尊重,甚至懷疑你的愛”。

説到這裏,若版主認為“夠了”我就停止。

否則明天繼續。

性如衣食富人生
情趣盎然夫婦盟
摸索溝通毋忌諱
潮來澎湃享天傾

xiaoloy 2020-7-26 02:19 PM

可惜有啲人唔明白

(ツ) 2020-7-26 02:21 PM

咁即係講尐乜?

瞭望 2020-7-26 02:49 PM

講乜?

神經箭 2020-7-26 02:55 PM

[quote]原帖由 [i]瞭望[/i] 於 2020-7-26 14:49 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522289111&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
講乜? [/quote]

講性愛。明未?

神經箭 2020-7-26 02:58 PM

睇番的發帖,問題都幾嚴重!

阿甘 2020-7-26 04:11 PM

點樣算健康?

神經箭 2020-7-26 04:40 PM

[quote]原帖由 [i]阿甘[/i] 於 2020-7-26 16:11 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522292480&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
點樣算健康? [/quote]
每個方面都系享受人生,肯定唔會做成悲劇。
兩公婆合作梗系天衣無縫啦。不過神某唔系聖人,道德觀比較開放。

神經箭 2020-7-26 04:42 PM

想在此講性技巧和回答詢問,但系唔知是否合乎此地規條?

fbad6ec68cf78d 2020-7-26 06:30 PM

食色 性也

marryalee 2020-7-26 07:00 PM

好想聽

神經箭 2020-7-26 07:48 PM

明天,版主唔封我就講健康性經。

tfortest 2020-7-26 09:07 PM

Goodnight

felixloveslinda 2020-7-26 09:42 PM

[quote]原帖由 [i]神經箭[/i] 於 2020-7-26 02:01 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522287082&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
性生活是人生大事,只是華人難於啟齒。不要以為“人人都識”,使用筷子這樣普遍的亊,香港人九成不及格。當然,不及格也不會捱餓。但性生活是完全兩回亊;性愛不及格直接影響感情。女人覺得“不受尊重,甚至懷疑你的愛”。

説到這裏,若版主認為“夠了”我就停止。

否則明天繼續。

性如衣食富人生
情趣盎然夫婦盟
摸索溝通毋 ... [/quote]
只要老婆滿足到老公嘅性慾老公就一定愛老婆。唔俾搞或者唔High老公就會搵小三!

神經箭 2020-7-26 10:24 PM

[quote]原帖由 [i]felixloveslinda[/i] 於 2020-7-26 21:42 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522309383&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

只要老婆滿足到老公嘅性慾老公就一定愛老婆。唔俾搞或者唔High老公就會搵小三! [/quote]

雙向;如果老公滿足到老婆,老婆一定加倍奉還。

神經箭 2020-7-26 10:55 PM

[quote]原帖由 [i]神經箭[/i] 於 2020-7-26 22:24 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522312115&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]


雙向;如果老公滿足到老婆,老婆一定加倍奉還。 [/quote]

男人通常一次,最多來個回馬槍。女人可以無窮無盡。

subming 2020-7-26 11:19 PM

傻既、點為之叫識識唔識

油麻地古天樂 2020-7-27 12:04 AM

講啲實際嘅,性生活應該系點樣嘅?

油麻地古天樂 2020-7-27 12:06 AM

咩動作可以畀女人惹強烈快感?

DoomHK 2020-7-27 12:10 AM

[quote]原帖由 [i]神經箭[/i] 於 2020-7-26 10:55 PM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522314184&ptid=29254451][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
男人通常一次,最多來個回馬槍。女人可以無窮無盡。 [/quote]

閣下身子太虛

冬眠遇到了妹頭 2020-7-27 09:45 AM

還好我嘅算健康

神經箭 2020-7-27 10:44 AM

接近放工,正當收拾之際,愛美走近説“等陣去飲杯咖啡好嗎”?我同意。隨即屈濕老婆“與同亊飲咖啡,遲的返”。
愛美三十許,但為人活潑,看似廿到尾,幾靚,公司三名之內,身材最正。但不同部門,不太熟悉。飲咖啡估計是私下詢問某些公司裏的亊吧。
她要了一份餐,表示兩份食,我要杯齋啡。坐定定之後,她一直緘默,我看著她,發現她眼濕濕。
“佢打我”,她終於開口。
“老公”?
她點點頭。
“做乜打你?你偷食?”我半開玩笑地説。
“系佢偷食”。
“佢偷食點會打你”?“哦!系你打佢,兩公婆打交,你輸咗。你好蠢,君子動口不動手嘛,女人點夠男人打?”
“做乜你的男人咁賤,屋企有老婆都要偷食?”
“人性嘛,依家的女人咁開放,好難抗拒。”
“即系話你都會?”
“點解唔會?”
“聼講你夫妻好恩愛喎?”
“有乜問題?恩愛都可以偷喎!”
“你唔驚老婆知道要離婚?”
“驚!梗系驚啦!所以小心的囉。”
“激死人!仲以為你好人,可以畀到的意見,點知,哼!你一樣咁衰。”
“觀念問題,你覺得冇問題就得。男歡女愛,只要冇影響他人……”
“佢影響到我。”
“乜嘢?你老公唔理你?”
“咁又冇,佢死都唔認。”
“嗱!你聼住,佢唔認,即是緊張你,千期唔好迫到佢認,佢認咗就冇彎轉。”
“咁點呀?我好難過。”她又眼濕。
“唔好理佢,最緊要佢癲完識返屋企,又冇穿冇爛,咁緊張做乜?”
“咁我咪好慘?”
“報仇囉,”我壓低聲線“我幇你。”
“你就想,做乜益你?”
“唔益我咪益第個囉,你睇中邊個?”她沉默,“益我好過益第個。”她不答。我知道“得咗”。“唔好㗰時間,我地走,去灣仔,報完仇再食餐好嘅慶祝。”
我起身,輕輕扶她站起來。乘的士到灣仔情人酒店。那是一家設在多家食肆樓上的竇口。
“你在下面等等,我上去搞妥之後屈濕畀你。”
“709”我屈濕給她。隨即屈濕老婆“老婆老婆,同同亊有的嘢搞,唔返來食飯了。”
“搞得好好睇睇,唔好失禮我。”老婆愛開玩笑。
“遵命!一定唔會失水準。”我講真。佢當然當我講笑。呢個世界真真假假,邊個分得清?

神經箭 2020-7-27 10:45 AM

[quote]原帖由 [i]DoomHK[/i] 於 2020-7-27 00:10 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522318381&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]


閣下身子太虛 [/quote]
快槍手先正要補鑊。明冇?

神經箭 2020-7-27 11:38 AM

進門之後,她顯然有點緊張。我扶她坐在床上。她要求關燈。
“人生一世,開心一世,唔開心又系一世。你點揀?”
“但系……我系咪好衰……?”
“衰會死,唔衰一樣都系死。你衰唔衰?”
“我好唔習慣……”
我輕輕擁著她,她緊閉雙眸。“你好靚,其實我不嬲都注意你,不過你唔知姐。其實公司好多狗公猴實你,不過你唔畀機會姐。今日天賜良緣。”輕輕吻她,由額頭開始。手熟練地配合,輕撫全身,唔掂重要部份。直至摸到胸圍扣。隨著鬆開的扣,滑到胸前。
“嘩!估唔到你咁勁?”
“細呀!勁乜鬼?”
“你真系唔識寶,你依的先正,生完細路都唔揼,大果的好累贅,而且遲早變揼波乸。嘩!你朵梅花夠正啦!”
“咁細!”
“妖!唔通大粒正咩?型靚、色靚”,接著唔客氣,輕輕吮吸。待她稍有動情之後才為雙方寬衣解帶,躺在床中。
“真靚!”我坐在旁邊,以欣賞藝術品的態度逐一研究,直到她雙腳自然分開了,觸到私處濕濡濡。才輕輕扒到她上面,雙手抬高她兩腿。小弟弟輕輕敲門,在完全自然之下滑入桃源。

講到依度,要講學了;

小電影教壞細路;做愛完全唔系咁,佢地只系表演;成呎長唔使一秒入晒,跟住好似打樁機咁撞到彭彭聲。正常女人,要入去唔容易,佢個pat唔蹺起,雙腿唔分開,你都冇位入,就系迎接你,都唔系咁順利。夾硬闖入就好唔舒服,因為未濕透,摩擦力強,男人好快搞完。女方未開始男方議員,有乜法子有興趣?女人呢方面好蠢,佢地真系唔知想點、點樣做先舒服?真系唔知。所以需要時間,雙方摸索前行。鷄鷄一樣,但系隻隻唔同,佢鍾意點?系一件大學問。

神經箭 2020-7-27 12:40 PM

淨系個頭在門口輕輕搞弄,睇到佢雙眉緊縐,顯然唔夠喉,於是徐徐進入到底部,輕輕加力壓迫。記住,系頂與壓,千期咪撞。見佢呼吸粗糙,感覺到細妹開始抽蓄。輕輕一拔,佢感覺一下子容虛,呼了口大氣。再在門口上下徘徊,性經上所謂九淺一深,最能催情。重複之下,直到一壓,佢頂唔順開口叫床了,而且雙手用力按住我個pat,佢個pat就地動山搖……一聲天崩地裂,佢巋然不動,但細妹就十分頑皮。
“你細妹好頑皮,想㗳咗我細佬。”她捶了我一下;“你好衰,搞到我咁姣。”
“系開竅,幇你搵到人生真蒂。”
接著又系九淺一深,唔使幾下,佢又來料,天崩地裂一番。“唔!你好衰!”
“你未試過咩?”
“冇,我好保守嫁。”
“唉!系浪費人生,你天生異稟,唔系人人可以連續嫁。”
“連續?”
我冇答,用亊實説話。連番狂潮之後。終於佢話“夠啦!想屌死人咩?”
問佢有冇呑丸仔,佢答“有”。咁就交埋最後一擊。佢成個散晒。
男人亊後照例死狗,佢輕輕抱住我;“你咁識搞嘢嘅?”
“因為鍾意你囉!”
“鹹濕!”佢又捶我一下。
“你鍾唔鍾意鹹濕?”
佢用深吻作答。
“我老公唔系咁,佢好快。”
“你冇高潮?”
“有,有時有,佢射果時高潮,但系冇依家咁姣。”
“女人高潮有六個層次。”
“點樣分?”
“我系男人,只得一個層次,最欣賞系你細妹㗳我細佬果陣,好有成功感。女人系點,不如你話我知。”
“我唔識,不過依次應該系六了。”她滿足地擁著我。我當然更加滿足。

此後就像無亊發生,有機會佢就要求執番劑。不過唔知系咪報復。佢亦冇提“衰佬”。

所以男人唔識搞,好易老婆畀人搞。

au12300au 2020-7-27 12:53 PM

[quote]原帖由 [i]阿甘[/i] 於 2020-7-26 04:11 PM 發表 [url=https://ladies.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522292480&ptid=29254451][img]https://ladies.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
點樣算健康? [/quote]
一世都一對一交配。

神經箭 2020-7-27 01:56 PM

[quote]原帖由 [i]au12300au[/i] 於 2020-7-27 12:53 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522340429&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

一世都一對一交配。 [/quote]

其實冇乜唔好。出外麵食散餐系滿足好奇,講味道營養,其實最正系住家菜。

神經箭 2020-7-27 02:20 PM

因為真系愛錫佢,最佳方法系教識佢老公。等佢地可以終生受用。

一次亊後,問佢老公點?
“唔系又系咁!”
“你應該教識佢。”
佢碌大雙眼;“想死?點畀得佢知我出軌?”
“嗱!你同佢講;你好緊張佢,所以好敏感,希望佢體諒你。佢當然對你誓神劈願話“愛你”啦。你就主動搞佢,好似我搞你咁樣,女人舒服嘅嘢,男人一樣舒服。揸住佢對波子,玩玩下。然後問;大力揸你好唔好?佢梗系嚇儍話“唔好”。你就話;你成日大力揸我對波喎!以後唔好啦,好似依家咁咪舒服囉。如果佢起身想擒,你就話;咪急,我都未㷫。等到自己濕晒,先正女上男下擒住佢,慢慢入,九淺一深,你自己鍾意點一定知道。幾次高潮之後。對佢講;嗱!你依次咪叻仔囉,搞到我揩晒。以後都要系咁搞。
佢當然懷疑你,問你無啦啦點會咁叻?系咪邊個麻甩佬教嘅?你話系,神經箭在網上授課。我地一齊學嘢,以後多多實踐,享受人生。你有乜唔明可以問佢。”

hkmfmf 2020-7-27 02:31 PM

不如預埋我地一齊3p4p?

神經箭 2020-7-27 05:32 PM

[quote]原帖由 [i]hkmfmf[/i] 於 2020-7-27 14:31 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522345260&ptid=29254451][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
不如預埋我地一齊3p4p? [/quote]

我又未試過喎!不過我中意一對一,有超享受和成功感。
頁: [1] 2 3 4
查看完整版本: 健康性生活