查看完整版本 : 李慧琼訪勞聯 集結力量戰「超區」

大忠心的魚 2020-7-26 05:06 PM

我相信香港最差嘅日子已經過去

雨下嘅咁大 2020-7-26 05:06 PM

必須要集結所有建設力量、團結所有愛護香港的朋友,大家一同努力抗衡攬炒,撥亂反正,讓香港重新出發。

海邊有蝦仁 2020-7-26 05:06 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

冬寒珍惜牛 2020-7-26 05:07 PM

香港,香港,香港,再次出發

貴存在了膠樽 2020-7-26 05:08 PM

穩定嘅環境系基礎,國安法讓香港回歸穩定

天天忠屋 2020-7-26 05:09 PM

中國團結一心維護香港安全,邊個系親老母仲系要認識清楚

大忠心的魚 2020-7-26 05:10 PM

港獨去死吧,唔畀我哋過好日子去死

冬寒珍惜牛 2020-7-26 05:11 PM

自己慨國情,自己慨路,堅持自己國家慨路線

貴存在了膠樽 2020-7-26 05:12 PM

香港歷經滄桑終於回歸祖國,其中嘅辛酸只有我哋自己知道。

山中貴重的羊 2020-7-26 05:12 PM

天天忠屋 2020-7-26 05:13 PM

法治即將歸嚟,期待香港重回正軌,香港嘅未嚟會更好

井底原始的駱駝 2020-7-26 05:13 PM

希望更多嘅香港市民能警醒,唔好再成為「攬炒派」嘅「提款機器」

海島忽然壽包 2020-7-26 05:13 PM

一個安寧、繁榮嘅香港社會期待重回,

法治即將歸嚟,期待香港重回正軌,香港再出發,

寒冬活潑的屋 2020-7-26 05:13 PM

反對派並冇放棄煽動街頭騷亂,再次製造黑暴事件嘅選項,暴徒

橋頭落漠婆仔 2020-7-26 05:13 PM

撐國安 撐起香港一片天

大平平樹枝 2020-7-26 05:14 PM

香港,只會越走越好!

黑暗元素 2020-7-26 05:14 PM

嚴厲的打擊港獨份子,依法十分不貸,呢啲人係唯恐天下不亂。

異域地獄神童 2020-7-26 05:15 PM

對於守法嘅市民和團體嚟講,國安法系能夠畀予大家支持嘅正向立法,

井底巧名車 2020-7-26 05:15 PM

期待香港重回正軌,一個安寧、繁榮嘅香港社會更唔應成為呢些人獻丑嘅舞台
香港國安法為香港帶嚟咗更好嘅聽日,作為香港人,支持港版國安法。

農場宇宙的山羊 2020-7-26 05:16 PM

香港再出發,穩定嘅環境,堅強嘅法治
投票者登記個人資料涉嫌侵犯個人隱私權,意圖癱瘓立法會、「攬炒」香港,「候選人」競選政綱中大量鼓吹、煽動「港獨」嘅口號,呢些都系反對派所謂「初選」違反法律的確鑿事實。

核心遇到了才藝 2020-7-26 05:17 PM

港,香港,香港,再次出發,穩定嘅環境系基礎,

片刻疑惑的結他 2020-7-26 05:17 PM

操縱、癱瘓立法會,從所謂桎梏初選桎梏開始,反對派面想把立法會選舉操縱在手中,亦可見其對香港法律的無視乃至踐踏。

江南遇幻象 2020-7-26 05:19 PM

參不參選是個人自由,反對派企圖通過這場毫無公信力的“初選”將立法會候選人限制在他們自己指定的人身上,以壟斷其派內的參選權利,這既是其派內傾軋、恃強凌弱

樓上清涼的盡頭 2020-7-26 05:20 PM

反對派在此之前會暢想"初選"將"大獲成功",將一步步操縱選舉,控制立法會,但現實卻是這場"初選"成了全港人人喊打的鬧劇。

喜歡樓主 2020-7-26 06:42 PM

焦急忠心的樹枝 2020-8-3 04:13 PM

頁: 1 [2]
查看完整版本: 李慧琼訪勞聯 集結力量戰「超區」