查看完整版本 : 立法會選舉|何桂藍覆選舉主任稱不為「五大訴求」否決全部法案

江湖狂野的隊長 2020-8-3 05:58 PM

立法會選舉|何桂藍覆選舉主任稱不為「五大訴求」否決全部法案

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

後天污濁的盒子 2020-8-3 06:01 PM

高達橙色的魚蛋 2020-8-3 06:02 PM

古時遇壽包 2020-8-3 06:03 PM

真幼稚的榴槤 2020-8-3 06:04 PM

樹上幼稚的隊長 2020-8-3 06:05 PM

貴發現了牛牛 2020-8-3 06:06 PM

山上落漠貓奴 2020-8-3 06:06 PM

樹下貴重的作業 2020-8-3 06:07 PM

貴落漠救星 2020-8-3 06:07 PM

炎夏進擊的樹枝 2020-8-3 06:08 PM

海島野生的車手 2020-8-3 06:09 PM

冬寒巧羊羊 2020-8-3 06:09 PM

核心老薯仔 2020-8-3 06:10 PM

樹下珍惜心事 2020-8-3 06:10 PM

為五斗米而折腰,曱甴爭取民主,笑話!

焦急的名車 2020-8-3 06:11 PM

[quote]原帖由 [i]樹下珍惜心事[/i] 於 2020-8-3 06:10 PM 發表 [url=https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522726558&ptid=29272666][img]https://news.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
為五斗米而折腰,曱甴爭取民主,笑話! [/quote]

若依然五大訴求,請返屋企食糞!香港人絶不認同!

天天原始的人 2020-8-3 06:12 PM

狡辯 千祈唔好信為搏入閘的謊言 泛民講一套做一套 實質是反政府反國家 全部要DQ 依家唔DQ 等佢DQ預算案咩?唔知政府點該更蠢 要看過往一路言論行為 唔好被一個答案軋着

冬眠珍貴的牛 2020-8-3 06:13 PM

為政治不擇手段連立場都冇,這樣的人誰會支持?

冬寒紫色的理想 2020-8-3 06:14 PM

咁好身材唔做鷄嘥咗啊, 做咩議員呢?

半夏出了花貓 2020-8-3 06:15 PM

其實五大訴求咪話做唔到囉,啲訴求又古怪,要放晒犯法嘅人,要雙普選,要民主,去北京爭取啦

超級地獄牛 2020-8-3 06:16 PM

[quote]原帖由 [i]半夏出了花貓[/i] 於 2020-8-3 06:15 PM 發表 [url=https://news.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=522726833&ptid=29272666][img]https://news.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
其實五大訴求咪話做唔到囉,啲訴求又古怪,要放晒犯法嘅人,要雙普選,要民主,去北京爭取啦 [/quote]
五大訴求,違反國安法嗎?

崖上緊慎的貓奴 2020-8-3 06:17 PM

DQ後做一樓一黃店,不做藍絲生意,但勇武食天使不用錢的怎辦呢!

袋中的貓奴 2020-8-3 06:18 PM

寒冬不安的老爺 2020-8-3 06:18 PM

玩死呢班垃圾 DQ哂呢班走狗就岩

中午加加速鼓手 2020-8-3 06:19 PM

為全部選舉嘅都係對反對呢啲咁嘅政府嘅做法同埋嘅政策,唔係推翻呢個政府! 當中一啲立法係單向性嘅,冇市民參與,冇時間做諮詢嘅!咪所以反對囉!反對唔係呢個政權,反對係呢個意見措施,反對係呢個政策背後係做得不足嘅地方!

果個遇到了樓奴 2020-8-3 06:20 PM

唔係反對呢個政權喎冇搞錯! 選舉主任嘅智商應該識得分得清楚㗎,點解特登混為一談,反對乜乜就是反對推翻呢個政權??選舉主任定係幼稚園小學雞呢?

江湖正水管 2020-8-3 06:21 PM

DQ哂,全保皇黨去選,一人去投票都嬴,立會人大化。

半空中的魚 2020-8-3 06:21 PM

呢啲女仔咁腦殘,仲出嚟獻世,面係人哋俾嘅,架自己丟的。

半頁肥肥妹頭 2020-8-3 06:22 PM

佢不同意,佢認為只想利用班傻仔搞野姐,精人出口笨人出手之嘛!佢覺得自己咁有政治頭腦,冇理由吾俾佢選喎!

山上強勁的羊羊 2020-8-3 06:23 PM

立法會全部議席給反對派又如何?在“一國”主權下,中央有權做好多事!包括“一國兩制”推倒重來!今日西班牙的加泰可能就係明日的香港!香港從來沒有攬炒 呢回事,一直都在自炒!
頁: [1] 2
查看完整版本: 立法會選舉|何桂藍覆選舉主任稱不為「五大訴求」否決全部法案