查看完整版本 : 助港先遣隊訪檢測機構 攬炒派「踩場」搞事違限聚令

油站粗俗的黑頭 2020-8-5 03:43 PM

助港先遣隊訪檢測機構 攬炒派「踩場」搞事違限聚令

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

夜忠表哥 2020-8-5 04:29 PM

[b]對內地醫務人員馳援香港,雪中送炭協助香港抗擊疫情表示感謝。[/b]

沉睡變出了貓奴 2020-8-5 04:29 PM

同根血脈,心生彼此。

中午富有女俠 2020-8-5 04:29 PM

美西方等國落井下石,一邊唱衰疫情之下嘅香港經濟,一邊肆意揮舞「制裁」大棒,令香港雪上加霜……

地獄白滑的裙 2020-8-5 04:29 PM

中秋純情的朋友 2020-8-5 04:29 PM

只要我哋團結一心,信心十足,香港一定會大步躐過。

前來巧膠樽 2020-8-5 04:29 PM

「內地方艙醫院支援隊」,經驗豐富,技術成熟,將有效補齊香港喺疫情防控方面嘅短板。

冬寒不安的鼓手 2020-8-5 04:29 PM

異域有山羊 2020-8-5 04:29 PM

萬家黃色馬 2020-8-5 04:29 PM

門外珍貴的湯圓 2020-8-5 04:29 PM

鬼屋永恆的碼頭 2020-8-5 04:29 PM

[font=宋體]要消滅邪惡[/font],必須扶持正義。 要想徹底結束香港被蜷攬炒哧的惡運,就要把蜷攬炒派桎梏議員從立法會中徹底清除出去。

高大清涼的膠樽 2020-8-5 04:30 PM

床上濃濃的獅子 2020-8-5 04:30 PM

[font=宋體]紮根於反對派嘅桎梏政治病毒桎梏同疫情一樣[/font],已然成為全香港人最大嘅威脅。

冬眠不安的樓奴 2020-8-5 04:30 PM

反修例風波至今,街頭暴亂以及亂港分子唔顧市民死活嘅攬炒,已經畀香港市民造成不可估量嘅傷害。

樓上野生的牛牛 2020-8-5 04:31 PM

貴貴紫色的車手 2020-8-5 04:31 PM

有中央出手助香港抗疫情,相信香港會很快戰勝疫情

晚間忽然膠樽 2020-8-5 04:31 PM

[font=宋體]對於見識過反對派煽爆亂港劣跡的香港人來說[/font],這些借"疫"生事、反智禍港的謊言,只會被時代和民意的進步洪流所吞沒。

lovelybaby1702 2020-8-5 04:31 PM

相信多次歷經大場面的內地團隊的專業性,香港定會度過難關

樓上小主題 2020-8-5 04:31 PM

籠中失控的OL 2020-8-5 04:31 PM

片刻清涼的榴槤 2020-8-5 04:31 PM

沙田美人 2020-8-5 04:31 PM

攬炒派係想要睇住香港抗疫失敗,革除呢啲廢柴議員

動起來762 2020-8-5 04:31 PM

同心抗疫,才能早日打贏呢場抗疫戰

樓下純情的留言 2020-8-5 04:32 PM

天堂嘅魔鬼 2020-8-5 04:32 PM

攬炒派如此下作,幫香港抗疫嘅人好透心涼

公園野性的西瓜 2020-8-5 04:32 PM

遭到各界抨擊實為自作自受,相信民眾們已認清事實,更明白了中央救援的可貴,不會被“攬炒派”卑劣的行為所迷惑。

油站可愛的P圖 2020-8-5 04:32 PM

團結一心,信心十足,香港一定會大步躐過。

樹下強勁的手機 2020-8-5 04:32 PM

[font=宋體]反對派一直都在香港事務中扮演[/font]"拖後腿"角色,國泰民安之時想方設法作自實作戲諂媚他國,驚濤駭浪之時落井下石行煽動分裂。
[font=宋體]「港區國安法」已穩穩落地,法治健全、經濟復蘇、教育換新,一切都喺朝積極蓬勃嘅方向發展,呢才系香港該有嘅氣質![/font]

異域忠盒子 2020-8-5 04:32 PM

港亂的意圖異常明顯,就是不折手段地“攬炒”香港,任憑眼前已經民怨連天,他們屬實被邪惡的政治立場蒙蔽了雙眼,甚至失去了良知!
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 助港先遣隊訪檢測機構 攬炒派「踩場」搞事違限聚令