查看完整版本 : 順利去東涌喜來登酒店

as8178 2020-9-8 05:51 PM

有冇巴打知搭咩車 同 費用多少 謝謝各位師兄!

ST8468@59M 2020-9-8 06:47 PM

A29P青馬收費站轉E11A/E21A/E23A迎禧路落車後行去前面十字路口轉右盡頭就係(唔想兜圈可以海堤灣畔行去後面海濱路右轉行去十字路口)
唔想死等A29P可以搭290A去黃大仙轉A29/E22A去青馬再轉上面3條線
ps.E11A/E23A要1300後先有車經東涌海皮去機場 早過1300就要搭290A去黃大仙跟上面方法/27去旺角轉E21A

[[i] 本帖最後由 ST8468@59M 於 2020-9-8 06:56 PM 編輯 [/i]]

tacobell_xD 2020-9-8 07:27 PM

A車一程收四十幾, 著重價錢就唔建議:smile_44:

另外早繁順利有三班E22P (0650、0705、0720油塘開) 到青馬轉E21A
E22P收$18, 青馬轉車八達通免費
彩虹/鑽石山/黃大仙上E22(A)都係呢個價錢

tce 2020-9-8 09:44 PM

想平又唔介意耐少少可以搭290A到大河道轉乘E32A
車費8.8+10.8-5.0=14.6

ame3738 2020-9-9 01:28 AM

[quote]原帖由 [i]ST8468@59M[/i] 於 2020-9-8 06:47 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=524608233&ptid=29397361][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
A29P青馬收費站轉E11A/E21A/E23A迎禧路落車後行去前面十字路口轉右盡頭就係(唔想兜圈可以海堤灣畔行去後面海濱路右轉行去十字路口)
唔想死等A29P可以搭290A去黃大仙轉A29/E22A去青馬再轉上面3條線
ps.E11A/E23A要1300後先有車經東涌海皮去機場 早過1300就要搭290A去黃大仙跟上面方法/27去旺角轉E21A ... [/quote]
A29P又貴又疏車
我寧願落彩虹/黃大仙搭E車

as8178 2020-9-9 11:00 AM

好 唔該各位師兄回覆!明白曬
頁: [1]
查看完整版本: 順利去東涌喜來登酒店