查看完整版本 : 辛辛苦苦減左廿磅, 男朋友唔欣賞......

kyaushun 2020-9-23 02:43 PM

辛辛苦苦減左廿磅, 男朋友唔欣賞......

:smile_39:  小小肥肥地. ..辛辛苦苦咁. 做運動. 晚晚落運動場跑半個鍾. 早午晚食清淡D, 多菜. 小肉. 戎零食. . . 3個月我減左接近廿磅. 見到自已瘦左又FIT左, 本來好自信. 好開心, 點知..........男朋友反而唔欣賞. 仲話太瘦佢唔鍾意, 唉. 叫我食返肥小小. 我真係唔想成日都圓碌碌, 脹卜卜咁. 男朋友話. 咁先好睇. 真係俾佢激死. 佢自已就瘦到死. 但係又唔俾我瘦和. 真係唔知咩野道理.  

今天貴重的頭巾 2020-9-23 09:18 PM

喼弗系最考驗毅力慨一項任務。

岑岑豬 2020-9-24 09:09 AM

體脂幾多?

江南肥肥盡頭 2020-9-24 10:54 AM

健康貪靚為自己。

夜小小鞋抽 2020-9-24 08:42 PM

肉肉有感覺

橋頭會蝦米 2020-9-24 08:57 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

橋頭會蝦米 2020-9-24 08:59 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

Gackt_Kazuki 2020-9-24 11:58 PM

[quote]原帖由 [i]kyaushun[/i] 於 2020-9-23 02:43 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=525328550&ptid=29433614][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
:smile_39:  小小肥肥地. ..辛辛苦苦咁. 做運動. 晚晚落運動場跑半個鍾. 早午晚食清淡D, 多菜. 小肉. 戎零食. . . 3個月我減左接近廿磅. 見到自已瘦左又FIT左, 本來好自信. 好開心, 點知..........男朋友反而唔欣賞. 仲話太瘦佢唔鍾意, 唉. 叫我食返肥小小. 我真係唔想成日都圓碌碌, 脹卜卜咁. 男朋友話. 咁先好睇. 真係俾佢激死. 佢自已就 ... [/quote]
正常,叉燒識食都係食半肥瘦

Crystal8711 2020-9-25 06:40 AM

加油啊!!

山邊地獄富豪 2020-9-25 08:42 AM

微肥才系最好嘅

vc14120785 2020-9-25 11:22 AM

有相有真相

大腳傳中 2020-9-25 01:51 PM

太瘦真係冇乜美感,唔好相信果啲美容公廣告,話瘦等於靚,其實少少肥先多男人鐘意

intarsia 2020-9-25 03:24 PM

:loveliness: 兩個都咁瘦. 啪.啪.啪. 好易會碎骨架......所以係要肥肥地先好架.

馬會金卡客户 2020-9-26 01:58 AM

個波大唔大先?

山下夜樓主 2020-9-26 08:24 AM

太唔識憐香惜玉嘞。

中秋純情的主題 2020-9-29 11:42 AM

做自己想做嘅事,自己覺得好就行啊,讓你男朋友接受瘦了嘅你

炎夏狂野的雞翼 2020-9-30 02:01 PM

其實太瘦真心唔好睇㗎!我有個47歲的師奶朋友,減肥減到無肉..... 仲要無胸....... 總之成支竹甘,佢覺得好正!仲要著件小背心...... 真係真心唔識欣賞!

我覺得女人靚係成個人精神面色好,健康身材正而唔係好瘦!
頁: [1]
查看完整版本: 辛辛苦苦減左廿磅, 男朋友唔欣賞......