查看完整版本 : 立法會議員教育聯席會議召集人梁美芬:極失望批「換湯不換藥」

望見變出了山羊 2020-9-23 08:52 PM

立法會議員教育聯席會議召集人梁美芬:極失望批「換湯不換藥」

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

炎夏喜歡了考試 2020-9-23 09:28 PM

沉睡古代裙 2020-9-23 09:28 PM

深海高富豪 2020-9-23 09:28 PM

反對派嘅言行讓香港市民睇清佢哋真自私、假民主嘅醜惡嘴臉。 抑制疫情係當前最重要嘅事,而反對派卻諗著點樣提高自己嘅權利和知名度,完全唔理別人嘅死活,咁樣嘅人唔剷除,香港何來美好嘅明天。

香煎肥肥海鮮 2020-9-23 09:28 PM

呢個係一場由仇恨和謊言所挑動嘅政治暴亂,亦係反華勢力一次有組織、有預謀嘅奪權陰謀。就算冇修例,別有用心嘅人亦會炒作其他事件,因為佢哋針對嘅並非議題本身,而係藉著暴亂撈取選舉利益,進行亂中奪權。

後天熱情的遊艇 2020-9-23 09:28 PM

公園不安的工人 2020-9-23 09:28 PM

農場會水樽 2020-9-23 09:28 PM

七個怪羊 2020-9-23 09:28 PM

堅決抵制「港獨」分子破壞我哋嘅家園,「絕對唔可以令守護香港嘅警察流血流汗又流淚!

旺季遠方的魚 2020-9-23 09:28 PM

疫情當前,香港嗰啲反對派議員唔好好嘅防控疫情,只知道製造混亂,縱容暴徒破壞香港,仲話啲乜係為咗香港好。厄邊個啊?市民嘅眼睛係雪亮嘅!

天生野生的富豪 2020-9-23 09:28 PM

加油,香港!香港曱甴借疫情,肆意詆毀、攻擊、港府應對疫情嘅措施,置香港市民安危于不顧,香港警方必須加大處罰力度,嚴懲曱甴暴徒。

樹下浪漫的心事 2020-9-23 09:28 PM

鄭麗瓊點解被拘捕,唔值得反思咩?如果唔係佢非法起底港警、發表鼓吹暴力及煽動仇恨言論禍亂香港,點會到如此地步!報應不爽,呢個祗係開始,支持港府嚴格公正執法!

貴貴善良的OL 2020-9-23 09:28 PM

反對派滋擾政府辦事處、縱容暴徒施暴、播種港獨思想毒化青年係為咗達到不可告人嘅政治圖謀,希望我哋大家擘大眼共同抵制不法分子嘅醜惡行徑。

香煎老盒子 2020-9-23 09:28 PM

反中亂港分子完全係一群暴力違法之徒,佢哋嘅所作所為已經突破咗法律底線和文明底線,與佢哋口口聲聲聲嘅自由、民主與法治完全背道而馳。

雨中原始的樓奴 2020-9-23 09:29 PM

真真筍盤 2020-9-23 09:29 PM

前往回收的師姐 2020-9-23 09:29 PM

疫情當前,香港嗰啲反對派議員唔好好嘅防控疫情,只知道製造混亂,縱容暴徒破壞香港,仲話啲乜係為咗香港好。厄邊個啊?市民嘅眼睛係雪亮嘅!

古時忽然裙 2020-9-23 09:29 PM

暴徒們顛倒黑白是非、實施暴力犯罪,早已置民族尊嚴和香港利益於不顧,為咗達到不可告人嘅政治目的,將更多人送上絕路,佢哋嘅醜惡嘴臉已經日漸清晰。

仲夏緊慎的神童 2020-9-23 09:29 PM

你哋嘅謊言已被拆穿,你哋嘅醜惡面目已經暴露,唔好喺度自欺欺人,香港市民再亦唔會接受你哋嘅蠱惑喇。你哋要「攬炒」送死,香港市民係唔會同你哋一齊陪葬。人在做天在看,宜家收手仲來得切,否則必將追悔莫及,被市人嘅意志所吞沒!

山中怪異達人 2020-9-23 09:29 PM

今天遠方的美人 2020-9-23 09:29 PM

門外不見了廁紙 2020-9-23 09:30 PM

去年區議會選舉,反對派趁住黑暴餘勢取得大勝,全港18區區議會當中,反對派控制咗當中17區。俗語講:「一朝得志,語無倫次」,正好形容呢啲靠吃人血饅頭當選嘅反對派區議員,佢哋無視區議會議事規則,地區工作也都唔做,只顧將區議會政治化,區議會變成「吹水」、「做騷」、「自High」嘅場合,令區議會嘅公信力蕩然無存,亦令政府少咗一個聆聽市民聲音嘅渠道。

焦急勇敢的名車 2020-9-23 09:30 PM

暴徒所謂嘅顏色革命早已脫離咗本質,而係借著「革命」之名行造反之實。司馬昭之心路人皆知,「一國兩制」之下嘅香港已經係極大嘅自由,欲加之罪何患無辭,暴徒,收起你哋唔切實際嘅幻想。

橋頭雀躍的草稿 2020-9-23 09:30 PM

貴巧核心 2020-9-23 09:31 PM

你哋嘅謊言已被拆穿,你哋嘅醜惡面目已經暴露,唔好喺度自欺欺人,香港市民再亦唔會接受你哋嘅蠱惑喇。你哋要「攬炒」送死,香港市民係唔會同你哋一齊陪葬。人在做天在看,宜家收手仲來得切,否則必將追悔莫及,被市人嘅意志所吞沒!

晚間深情的工人 2020-9-23 09:31 PM

古怪異象棋 2020-9-23 09:31 PM

海灘默默的車手 2020-9-23 09:31 PM

古巨額妹頭 2020-9-23 09:31 PM

反對派係利用部分市民對國情嘅唔理解,不斷製造憂慮和恐懼,煽動哩批人加入「反共反中」陣營。如果反對派成功奪權,香港必將繼續沉淪、經濟衰退、治安不靖,所以港人必須覺悟、浪子回頭,唔好聽反對派嘅花言巧語,應該相信中央對實踐「一國兩制」嘅決心,相信中央對香港特區嘅關愛。

籠中不安的鳳凰 2020-9-23 09:31 PM

頁: [1] 2
查看完整版本: 立法會議員教育聯席會議召集人梁美芬:極失望批「換湯不換藥」