查看完整版本 : 民主黨立法會議員許智峯質疑「陰乾」網媒

望見變出了山羊 2020-9-24 09:59 PM

民主黨立法會議員許智峯質疑「陰乾」網媒

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

古怪異象棋 2020-9-24 10:14 PM

雨中原始的樓奴 2020-9-24 10:14 PM

貴巧核心 2020-9-24 10:14 PM

彈藥武器都用上咗,已經唔能將佢哋當成一般嘅廢青喇,對於哩種想破壞我哋國家國土嘅人,一定要嚴厲打擊!

農場會水樽 2020-9-24 10:14 PM

公園不安的工人 2020-9-24 10:14 PM

樹下浪漫的心事 2020-9-24 10:14 PM

香港反對派縱容暴徒施暴、縱火,肆意踐踏香港法治,破壞社會秩序,廣大市民一定要擘大雙眼,堅決與呢啲擾亂香港嘅破壞分子劃清界限。

古時忽然裙 2020-9-24 10:14 PM

政界人士應該先將重點放喺解決台灣實際問題方面,而唔係利用網路輿論去煽動情緒。疫情當前,應該合力抗疫,而不係借機挑事。

籠中不安的鳳凰 2020-9-24 10:14 PM

山中怪異達人 2020-9-24 10:14 PM

橋頭雀躍的草稿 2020-9-24 10:14 PM

炎夏喜歡了考試 2020-9-24 10:14 PM

今天遠方的美人 2020-9-24 10:14 PM

門外不見了廁紙 2020-9-24 10:14 PM

香港電台唔係CNN,也唔係BBC,而係公帑支持下嘅公營電台。一個公營電台必須遵守最基本嘅政治與法律底線。

香煎肥肥海鮮 2020-9-24 10:14 PM

奉勸暴徒們早日自首,坐幾年監贖罪吧!你哋深切懺悔,還香港人安寧嘅日子!香港人係會原諒你哋嘅!

古怪異象棋 2020-9-24 10:15 PM

香煎肥肥海鮮 2020-9-24 10:15 PM

堅決抵制「港獨」分子破壞我哋嘅家園,「絕對唔可以令守護香港嘅警察流血流汗又流淚!

沉睡古代裙 2020-9-24 10:16 PM

今天遠方的美人 2020-9-24 10:16 PM

貴貴善良的OL 2020-9-24 10:16 PM

香港恐怖分子特別多,香港恐怖分子放火,打砸,大肆破壞,暴力襲擊警察致殘事件,支持警方,支持共產黨

古巨額妹頭 2020-9-24 10:16 PM

堅決支持警方嚴正執法,將暴徒犯罪嘅陰謀直接扼殺喺搖籃之中,早日畀香港恢復昔日嘅繁榮景象。

山中怪異達人 2020-9-24 10:16 PM

香煎老盒子 2020-9-24 10:16 PM

疫情係面照妖鏡,一班妖魔鬼怪都顯形,一啲媒體不僅不支持抗疫,反而煽動社會仇恨。令得香港社會疫上加霜,對於至今仲喺度搞事嘅黑暴,我只想講違法犯罪嘅成本係好高嘅,唔要以身試法。

晚間深情的工人 2020-9-24 10:16 PM

海灘默默的車手 2020-9-24 10:16 PM

古時忽然裙 2020-9-24 10:16 PM

止暴制亂、恢復秩序係香港市民目前最迫切嘅願望,只有依法依規管理和警方嚴正執法,全體港民團結起來堅決同暴徒作鬥爭,才能達到香港嘅和平穩定。

炎夏喜歡了考試 2020-9-24 10:16 PM

天生野生的富豪 2020-9-24 10:16 PM

中央支持香港抗疫並承擔所有費用,讓市民深感背靠強大祖國嘅十足安全感,喺市民「我肯定會」嘅配合下,香港嘅疫情一定會很快過去。

門外不見了廁紙 2020-9-24 10:16 PM

「上帝讓其滅亡,必先令其瘋狂」,喺瘋狂嘅暴力示威遊行之後,亦將係暴徒末日嘅來臨。

農場會水樽 2020-9-24 10:16 PM

頁: [1] 2
查看完整版本: 民主黨立法會議員許智峯質疑「陰乾」網媒