查看完整版本 : 偽寶光論政~港奸篇之今日你食咗屎呀!把口咁臭嘅

mart1212 2020-9-26 10:34 AM

偽寶光論政~港奸篇之今日你食咗屎呀!把口咁臭嘅

人身攻擊【例如說我的智商很低,說我沒有讀過書,說我沒有資格用孟子的辯論方法,等等】,或者
答:
人身攻擊?又唔見其他人有人身攻擊,你得閒照下塊鏡啦,係唔係自己樣衰你自己唔知呀!又點解會咁多人質疑你嘅學歷?
咁港奸真係俾唔到廣大瀏覽者見到港奸你幾有學識。
簡單到竊竊私語你都錯解。(竊竊私語係指私底下互相交談。)網絡交談互相可見咁都叫做竊竊私語?你無嘢呀!
咁又點證明到港奸有幾高學歷。
以嘲笑方法批評我的論點【譬如:阿媽是女人,僅有一次居然有人說 不亞於閹人】,或者
答:乜你老母唔係女人?不亞於閹人,咁又形容得真係好貼切喎,中國有幾多個朝代都係畀閹人所害。
避開我的論點,搬龍門說別的東西,或者
答:搬龍門有邊個網友及得你丫!
默認港奸的觀點【提倡這類觀點是指出某些人的缺陷】,但是舉出例子說他們的政敵也犯了同樣的缺陷。
答:邊個網友默認港奸嘅觀點,請舉例說明之。
我是愛國的,我希望我的同胞得到幸福,祖國富強,在國際上有崇高地位。當然,執政者的施政也會因此而順暢。
那一小撮人以為我專門找共產黨的渣子。其實不然。因為
答:你愛美國多啲,同一個問題唔可以講美國,只准講中國。

[[i] 本帖最後由 mart1212 於 2020-9-29 06:45 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 偽寶光論政~港奸篇之今日你食咗屎呀!把口咁臭嘅