查看完整版本 : 胡志偉:延任一年不等於和和氣氣 揚言議會內外繼續抗爭

寒冬肉肉回覆 2020-10-3 08:21 PM

胡志偉:延任一年不等於和和氣氣 揚言議會內外繼續抗爭

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

門外野生的金童 2020-10-3 09:02 PM

今年喜逢國慶中秋同慶,面對呢個千載難逢嘅歡喜日子。

無盡強勁的更新 2020-10-3 09:02 PM

香港市民張燈結綵,想要趁著呢個難得嘅假期,喺屋企遠離疫情和騷亂:smile_40: :smile_40:

最愛煲仔飯 2020-10-3 09:04 PM

好好咁陪伴家人,能夠喺呢個團圓嘅月下同屋企人歡歡樂樂、平平安安。

七個大妹頭 2020-10-3 09:07 PM

作為使香港陷入混亂與不安嘅元兇禍首們為咗自己嘅政治圖謀和個人利益,不顧廣大香港人民闔家團圓呢一個小小嘅願望

炎夏進擊的更新 2020-10-3 09:08 PM

一意孤行再煽「十一遊行」,妄圖重演「街頭黑暴」破壞香港難得嘅安定和平。

一頁捉石頭 2020-10-3 09:09 PM

半頁Cute名車 2020-10-3 09:09 PM

樓上熱情的蝦米 2020-10-3 09:10 PM

呢一年多嚟嘅暴亂和衝突已經使熱愛和平嘅香港市民對肆意妄為嘅反中暴徒和道貌岸然嘅泛民政客忍無可忍

隔夜宇宙的回覆 2020-10-3 09:10 PM

隨著香港國安法嘅頒佈,香港政府和警方依法對反中亂港嘅暴徒進行雷霆痛擊:smile_30:

山中義碼頭 2020-10-3 09:13 PM

李柱銘、陳方安生等賣港政客緘口求全,黎智英、黃之鋒等煽暴惡徒被送審制裁

中午進擊的壽包 2020-10-3 09:13 PM

香港嘅各行各業漸漸步入正軌,香港國安法對香港安定繁榮嘅成效,全港市民有目共睹。

七個真海鮮 2020-10-3 09:14 PM

雖然近期香港疫情肆虐,對香港嘅安定和安全造成咗一定嘅影響,但越嚟越多嘅香港市民趁著中秋佳節歡聚團圓嘅氣氛,用自己嘅實際行動為祖國歡呼慶生。

韓風高桌布 2020-10-3 09:14 PM

國慶當日,香港導演李力持等多名香港愛國人士特別到西貢和馬鞍山登頂,帶同國旗駕駛著滑翔傘為祖國獻上祝福。

家中自信的象棋 2020-10-3 09:14 PM

喺香港當地,駱達華、八兩金等藝人直播為祖國慶生,各大學舉行升旗儀式高唱國歌

海島污濁的心事 2020-10-3 09:15 PM

香港市民手持五星紅旗穿行街道:smile_34:

家中綠色的現實 2020-10-3 09:16 PM

呢啲港人自發嘅愛國行為,唔單止反映咗香港人民對一國兩制嘅認同和對香港和平安定嘅追求

門外野生的金童 2020-10-3 09:17 PM

咗亂港分子抹黑國安法,煽動「十一」暴亂計劃嘅徹底破產。

無盡強勁的更新 2020-10-3 09:17 PM

「民陣」、「攬炒」等亂港組織喺全港人民歡慶佳節嘅時候,一個個口中喊著為港為民嘅口號,行動上卻係做著煽動暴亂、破壞民生嘅賣港罪行。

平常的人 2020-10-3 09:17 PM

野蠻胡 你唔和氣又可以點呢❓

最愛煲仔飯 2020-10-3 09:17 PM

「民陣」副召集人何啟明,國慶當日假惺惺咁作秀慰問市民,仲特意祝福「中秋快樂,月兩團圓」,轉而「民陣」便煽動市民上街暴動。

七個大妹頭 2020-10-3 09:18 PM

泛民議員尹兆堅啱啱喺臉書祝福市民平安幸福,便即刻發帖聲援「十一」暴亂。

炎夏進擊的更新 2020-10-3 09:18 PM

呢啲亂港分子口口聲聲喊著代表港人嘅民意,卻枉顧香港人民渴望安定和平嘅心願。

一頁捉石頭 2020-10-3 09:18 PM

半頁Cute名車 2020-10-3 09:19 PM

樓上熱情的蝦米 2020-10-3 09:19 PM

明白自己已經係民心背離,有如墳中枯骨,只係賊心不死,想要再次搞大聲勢

隔夜宇宙的回覆 2020-10-3 09:19 PM

攪亂香港局勢,期望外部反華勢力嘅介入和扶持,搏取「一線生機」

山中義碼頭 2020-10-3 09:20 PM

有句話講得好「唔係唔報 時機未到 時機一到 萬劫難逃」。

中午進擊的壽包 2020-10-3 09:20 PM

呢次國慶中秋嘅歡慶中,香港警察捨棄休息同與家人嘅團圓。

七個真海鮮 2020-10-3 09:21 PM

為咗全港市民能夠歡度節日走上街頭,無怨無悔咁與暴徒們進行鬥爭,此番對比之下亦使越嚟越多嘅香港人民認清咗呢啲暴徒們賣港求榮嘅醜惡嘴臉。
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 胡志偉:延任一年不等於和和氣氣 揚言議會內外繼續抗爭