查看完整版本 : 球世界波無得假

轉數王 2020-10-19 07:58 AM

球世界波無得假

最多都係烏龍球假

所以正常win1球3:2

那些年 2020-10-19 09:07 AM

唔通個足球內置左個高智能5納米全自動導航高速定位飛行器又會講你知咩?!:smile_40:

年月是流水 2020-10-19 12:05 PM

要做下盤而且
最尾入唔入都係下盤
入左殺更加多人而且
就算唔入都殺一堆走地

lis626 2020-10-19 02:29 PM

自從梅西俾人吊打開始就有好多假波論

一球定輸贏 2020-10-19 03:06 PM

我估預算半一盤汁半格,人算不如天算比條on9仔世界波由半個上盤變全下盤,最主要下半場走地殺晒!

轉數王 2020-10-19 06:44 PM

其他人覺得點

農場宇宙的豬 2020-10-19 07:06 PM

一隊強隊(比韋斯強)會82分鐘後失3球,又烏龍。真係好難令人相信。正常巴塞82分鐘輸3粒都半放棄啦,會放慢手腳等收工。韋斯咸重不停進攻,咁有鬥心?又係令人廢解。

seasonkd 2020-10-19 08:22 PM

魔佬帶曼聯嗰陣直至到而家都係,贏緊波既時候,尾段既失球率都係好高,不過今場遇著一個烏龍同一個一季先得幾球既世界波姐,唔覺有咩咁假。
比起今個星期既意甲,英超已經珍珠都無咁珍。利嗰球VAR越位都唔係新鮮事,體毛越位已經好多球,造波唔駛靠VAR。

香煎綠色的水樽 2020-10-20 02:28 AM

就走地都殺唔少啦

盧鳩估 2020-10-20 03:33 AM

世界波源自一個左路的罰球,該罰球是假,熱刺球員根本沒有犯規。

only_one 2020-10-20 03:56 AM

[quote]原帖由 [i]農場宇宙的豬[/i] 於 2020-10-19 07:06 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=526516831&ptid=29489834][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
一隊強隊(比韋斯強)會82分鐘後失3球,又烏龍。真係好難令人相信。正常巴塞82分鐘輸3粒都半放棄啦,會放慢手腳等收工。韋斯咸重不停進攻,咁有鬥心?又係令人廢解。 ... [/quote]
咁韋斯咸同熱刺係勁敵嚟嘅,唔放棄先係真波

West Ham have strong rivalries with several other clubs. Most of these are with other London clubs, especially with Tottenham Hotspur in an East versus North London derby and with Chelsea in an East versus West London rivalry. The rivalry between West Ham and Tottenham has been fuelled by players such as Michael Carrick, Martin Peters, Paul Allen, Jermain Defoe and Scott Parker leaving the Hammers to join Tottenham. The rivalry deepened with the appointment of former Hammers manager Harry Redknapp as Tottenham's manager.

wantfunming 2020-10-20 08:32 AM

球遠射就算吾入var 都會話有熱剌球員係禁區內犯規判十二碼架勒。

Deadwalker2.0 2020-10-20 08:53 AM

就算無球世界波,都會繼續踢,好快會有12碼出現,咁都唔明咩

都唔知叫乜好 2020-10-20 08:55 AM

又咁講,冇球迷,冇收入,但係球會都要出糧,上至球員下至洗厠所都要,咁人工何來?

濫權泰狼 2020-10-20 09:05 AM

呢球真係有勁度有角度!

minifigure 2020-10-20 09:08 AM

假波唔一定要做到輸波 可以做入三球後被人追返兩球 殺走地同上盤都唔野少 可能摩佬諗住又贏波又贏錢 點知有世界波出現使佢失分

豬仔與肥豬 2020-10-20 03:58 PM

Win死莊家
頁: [1]
查看完整版本: 球世界波無得假