查看完整版本 : 戀愛中最中意講反話嘅星座

販魚嘅大黃 2020-10-21 11:50 AM

戀愛中最中意講反話嘅星座

[size=4]    戀愛中有這樣一些人,講起話嚟咄咄逼人,但實際上卻是典型嘅刀子嘴豆腐心,明明內心好善良,成日係為他人着想,但面上從不表現出嚟,或者正是佢哋反向嘅一種示愛方式,但並不昰所有嘅人都能理解。 下面就一起來盤點有哪些星座戀愛中最喜歡說反話,真的讓人頭疼![/size]
[align=center][size=6][b]金牛座[/b][/size][/align]
[size=4]    金牛座的性格有些以自我為中心,他們說話時並不會去過多照顧別人的感受,特別是在親近的人面前他們更加是如此。 佢哋成日傲嬌扭擰嘅表達住自己嘅情緒,嚟以此引起別人的注意。 尤其是面對鍾意嘅人,性格被動嘅佢哋,唔知該如何吸引對方注意,所以特登講啲嫌棄對方話語,等待對方主動回應,其實喺佢哋嘅心早已離不開對方,佢哋唔會明確嘅表達出嚟,並且幻想開住對方能與自己一同演繹呢場深情美滿嘅愛情戲劇,如果佢哋不在乎,根本唔會花費時間和精力喺對方身上。[/size]
[align=center][b][size=5]處女座[/size][/b][/align]
[size=4]    處女座係一個完美主義者,而且佢哋不單單對自己好嚴格,對都係同樣嘅要求。 我哋成日覺得處女座喜歡雞蛋裏挑骨頭,但其實處女座並無惡意,佢哋成日耿直地說出你嘅唔好希望你可以改,但係呢種建議並不昰個個都可以接受。 所以當佢哋面對自己鍾意嘅人嘅時候,佢哋都會同樣咁對對方提出各種要求同建議,簡直就係老母親操碎了心。 但佢哋嘅本意並不壞,佢哋希望你可以越嚟越好,這樣子的時候才能過嘅越嚟越舒服。 但係因為表達方式總是太尖酸刻薄過頭,所以畀人唔好嘅印象。 但當處女座唔唸叨你,就係真係對你真係唔愛咗。[/size]
[align=center][size=5][b]天蠍座[/b][/size][/align]
[size=4]    天蠍座是佔有欲和控制欲特別強的人,所以大多數人都覺得天蠍座都是霸道、強勢的,因為他們缺乏安全感,所以總是想要約束著對方的一切,但凡自己的戀人和別人靠近,他們都會覺得他們可能對自己的戀人感興趣,所以他們無時無刻不在盯著自己的戀人。 只要有一點點蛛絲馬跡,他們就會吃飛醋,可是好面子的他們,嘴又硬,只能說不好聽的話去質問戀人,明明只是關心,到後面變成審問犯人一樣,他們接受心口不一的人。 所以一定唔好信佢哋嘅喺嘴裏講嘅氣話,而要睇佢哋嘅行為,有可能佢哋上一秒仲喺質問,下一秒就將好食嘅攞出嚟。 天蠍座的人真的很容易關心則亂的哦,如果不是愛你,也不會有這麼激烈的反應不是嗎?[/size]

D97137 2020-10-22 01:12 AM

no me

John_Lime 2020-10-22 04:04 AM

no me

SMAPSHARK 2020-10-22 09:04 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

catlkathy0615 2020-10-22 11:23 AM

no me

中午存在了妹頭 2020-10-22 12:27 PM

處女座

處女座係一個完美主義者,而且佢哋不單單對自己好嚴格,對都係同樣嘅要求。 我哋成日覺得處女座喜歡雞蛋裏挑骨頭,但其實處女座並無惡意,佢哋成日耿直地說出你嘅唔好希望你可以改,但係呢種建議並不昰個個都可以接受。 所以當佢哋面對自己鍾意嘅人嘅時候,佢哋都會同樣咁對對方提出各種要求同建議,簡直就係老母親操碎了心。 但佢哋嘅本意並不壞,佢哋希望你可以越嚟越好,這樣子的時候才能過嘅越嚟越舒服。 但係因為表達方式總是太尖酸刻薄過頭,所以畀人唔好嘅印象。 但當處女座唔唸叨你,就係真係對你真係唔愛咗。

萬家強勁的寶寶 2020-10-23 01:43 PM

no me

仲夏滴滴名車 2020-10-23 02:20 PM

天蠍座

天蠍座是佔有欲和控制欲特別強的人,所以大多數人都覺得天蠍座都是霸道、強勢的,因為他們缺乏安全感,所以總是想要約束著對方的一切,但凡自己的戀人和別人靠近,他們都會覺得他們可能對自己的戀人感興趣,所以他們無時無刻不在盯著自己的戀人。 只要有一點點蛛絲馬跡,他們就會吃飛醋,可是好面子的他們,嘴又硬,只能說不好聽的話去質問戀人,明明只是關心,到後面變成審問犯人一樣,他們接受心口不一的人。 所以一定唔好信佢哋嘅喺嘴裏講嘅氣話,而要睇佢哋嘅行為,有可能佢哋上一秒仲喺質問,下一秒就將好食嘅攞出嚟。 天蠍座的人真的很容易關心則亂的哦,如果不是愛你,也不會有這麼激烈的反應不是嗎?

冬寒清涼的豬豬 2020-11-19 10:42 AM

金牛座

金牛座的性格有些以自我為中心,他們說話時並不會去過多照顧別人的感受,特別是在親近的人面前他們更加是如此。 佢哋成日傲嬌扭擰嘅表達住自己嘅情緒,嚟以此引起別人的注意。 尤其是面對鍾意嘅人,性格被動嘅佢哋,唔知該如何吸引對方注意,所以特登講啲嫌棄對方話語,等待對方主動回應,其實喺佢哋嘅心早已離不開對方,佢哋唔會明確嘅表達出嚟,並且幻想開住對方能與自己一同演繹呢場深情美滿嘅愛情戲劇,如果佢哋不在乎,根本唔會花費時間和精力喺對方身上。
頁: [1]
查看完整版本: 戀愛中最中意講反話嘅星座