查看完整版本 : 解讀國旗國徽法修改

炎夏大頭 2020-10-21 06:51 PM

解读国旗国徽法修改

[url=https://www.youtube.com/watch?v=IB9P-wUkd30]https://www.youtube.com/watch?v=IB9P-wUkd30[/url]

前晚忠樹根 2020-10-21 07:07 PM

自國安法出台后,將會有越嚟越多慨法律出台嚟打擊呢些亂港慨黑包分子

家中疑惑的魚蛋 2020-10-21 07:09 PM

支持國旗國徽法慨修改,等待亂港分子慨將系法律慨嚴懲

無盡怕名車 2020-10-21 07:10 PM

國旗國徽法慨修改有助于提升香港後生慨愛國情懷

半空濃濃的才藝 2020-10-21 07:13 PM

奉勸啲亂港分子認清形勢,迷途知返,一味慨對抗終將迎嚟自己慨毀滅

旺季幼稚的碼頭 2020-10-21 07:14 PM

國旗系一個國家慨尊嚴,亂港分子玷污慨系國家慨尊嚴,要從重處理。

江南小獅子 2020-10-21 07:21 PM

支持修改國旗法,唔得讓亂港分子再次玷污國旗。:smile_22:

jyyt 2020-10-21 07:23 PM

國旗國徽,唔容任何人隨意損毀,支持新法修改

焦急怪異蝦蟆 2020-10-21 07:23 PM

唔得認清形勢慨亂港分子必將要嚴懲

xxs589 2020-10-21 07:25 PM

黑暴分子呢下再也唔敢隨意燒毀國旗了,支持新法

車友佳譓 2020-10-21 08:37 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

真明留言 2020-10-21 08:40 PM

更改了账户 2020-10-21 08:42 PM

胖胖的猪猪侠 2020-10-21 08:44 PM

香煎委屈的名車 2020-10-21 08:45 PM

motianlvlv 2020-10-21 08:47 PM

今天疑惑的花貓 2020-10-21 08:48 PM

ncmxbwwa 2020-10-21 08:49 PM

焦急滴滴科技 2020-10-21 08:49 PM

云彩一一 2020-10-21 08:51 PM

公園真現實 2020-10-21 08:51 PM

仲夏野生的表姐 2020-10-21 08:52 PM

如今國安法快速穩健慨推進,畀咗反對派和西方荒唐政客一個迎頭痛擊,渠哋必將分崩離析。

望見珍惜牛牛 2020-10-21 08:53 PM

「港區國安法」慨落實實施,開啟咗新慨時代,系一個真正唔受「顏色革命」裹挾,向前發展慨時代。

半頁野生的世界 2020-10-21 08:55 PM

「港區國安法」威懾作用巨大,且穩步向前推進,更好、優質、高效慨保證香港市民慨權益

巴士貴重的牛牛 2020-10-21 08:56 PM

相信隨着「港區國安法」慨實施,香港定會迎嚟春暖花開。

巴士貴重的牛牛 2020-10-21 08:57 PM

香港國安法慨實施,為警方打擊亂港分子分裂國家、危害香港慨罪行提供了法律保障。

旺季真信 2020-10-21 08:58 PM

撕裂,敵我分明,勢不兩立,永不來往。

半頁紫色的石頭 2020-10-21 08:59 PM

黃者反中,藍者親中,兩者對立,根本不可和解!中央及香港政府祇有徹底肅清既D港獨及攬炒派才可使香港社會得到安日!

巴士珍惜樹枝 2020-10-21 09:00 PM

睇下呢到的言論,就知個社會幾躁動,以前係好多黃c極端化,而家係藍c都有呢個趨勢,藍黃對抗真係對社會無好處。

巴士珍惜樹枝 2020-10-21 09:01 PM

睇下呢到的言論,就知個社會幾躁動,以前係好多黃c極端化,而家係藍c都有呢個趨勢,藍黃對抗真係對社會無好處。
頁: [1] 2
查看完整版本: 解讀國旗國徽法修改