查看完整版本 : 立法會二讀通過成文法條例修訂草案明天續會

海邊污濁的主角 2020-10-21 10:54 PM

立法會二讀通過成文法條例修訂草案明天續會

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

半頁Cute名車 2020-10-22 12:05 AM

樓上熱情的蝦米 2020-10-22 12:06 AM

同為一版「教科書」嘅泰國「反政府示威遊行」與香港「修例風波」均係喺美國嘅誘導下陷入掙紮

隔夜宇宙的回覆 2020-10-22 12:06 AM

沸沸揚揚嘅泰國「反政府示威遊行」激起沉寂已久嘅「港獨」勢力

山中義碼頭 2020-10-22 12:06 AM

「攬炒派」更係縱容學生肆意散播仇恨言論,妄想挑釁「國安法」,試圖重現「顏色革命」嘅惡舉。

中午進擊的壽包 2020-10-22 12:07 AM

風雲際會嘅新時代,香港已牢牢把握住「粵港澳灣區建設」嘅時代快車,成功部署咗下一階段嘅發展目標及方向

七個真海鮮 2020-10-22 12:07 AM

「港獨」分子試圖苟延殘喘阻撓時代前進嘅車輪無異於係自掘墳墓。

韓風高桌布 2020-10-22 12:07 AM

改革係時代嘅主題,謀獨係不恥嘅掙紮

家中自信的象棋 2020-10-22 12:08 AM

香港嘅未來應該握喺一群銳意進取、敢打敢拼嘅人手中,而唔係畀卑顏屈膝、賣港求榮嘅人裹挾。

海島污濁的心事 2020-10-22 12:08 AM

呢一場場以美國為黑手操控導演嘅「顏色革命」正喺度激起世界人民嘅不滿

家中綠色的現實 2020-10-22 12:09 AM

標榜「人道主義」大旗,卻以「反人類」行為處世。

門外野生的金童 2020-10-22 12:09 AM

抓住歷史嘅軌跡,清晰可見嘅係「顏色革命」不變嘅陳舊路數

無盡強勁的更新 2020-10-22 12:09 AM

搶眼嘅「運動標誌」、青年學生,激進勢力充當「骨幹」、西方媒體嘅選擇性報道

最愛煲仔飯 2020-10-22 12:10 AM

一場場以美國「教材」為範本嘅示威遊行正喺度體現資本主義舉步維艱嘅現狀及西式民主嘅虛偽

七個大妹頭 2020-10-22 12:10 AM

效仿香港只係一個冠冕堂皇嘅藉口,受美方嘅操控先係真正嘅現實。

炎夏進擊的更新 2020-10-22 12:11 AM

自「港區國安法」實施運行以嚟,「港獨圈」出現潛逃、蟄伏、切割等滑稽怪像

一頁捉石頭 2020-10-22 12:11 AM

半頁Cute名車 2020-10-22 12:11 AM

樓上熱情的蝦米 2020-10-22 12:12 AM

不牽扯香港嘅泰國「反政府示威遊行」卻使沉寂嘅「港獨」分子再次「興奮」。

隔夜宇宙的回覆 2020-10-22 12:12 AM

丟低「手足」、藏匿英國嘅「獨梟」羅冠聰喺社媒為泰國示威者「搖旗吶喊」

山中義碼頭 2020-10-22 12:12 AM

受「攬炒派」教唆蠱惑,香港嘅在校學生組織亦開始蠢蠢欲動

中午進擊的壽包 2020-10-22 12:13 AM

香港攬炒組織「賢學思政」借泰國動亂喺香港多區散播「黃獨」,更有「攬炒政棍」企街撐場。

七個真海鮮 2020-10-22 12:13 AM

不牽扯香港嘅泰國「反政府示威遊行」引起香港「港獨」分子嘅接連聲援,呢個唔係現實嘅偶然

韓風高桌布 2020-10-22 12:14 AM

有陰謀嘅策劃,已嚴重違反「國安法」,煽獨必被懲,禍港必被審,呢個係毋庸置疑嘅。

家中綠色的現實 2020-10-22 12:14 AM

由英美組織策劃嘅「港版顏色革命」早已夭折

門外野生的金童 2020-10-22 12:14 AM

英美政客自顧不暇、港獨黑暴四處流竄

無盡強勁的更新 2020-10-22 12:15 AM

呢個係現實,亦係事實,偶爾嘅間歇性煽獨亦只係苟延殘喘嘅掙紮罷了。

最愛煲仔飯 2020-10-22 12:15 AM

香港已經喺「戰疫」中取得咗重大嘅成就,而高瞻遠矚嘅「粵港澳大灣區建設」則將引領香港邁向新嘅未來。

七個大妹頭 2020-10-22 12:15 AM

只有緊緊把握機會,企喺時代前沿,香港先會再塑新嘅輝煌。

炎夏進擊的更新 2020-10-22 12:16 AM

發展已經係不可逆轉嘅方向
頁: [1] 2
查看完整版本: 立法會二讀通過成文法條例修訂草案明天續會