查看完整版本 : 七仙羽是神棍嗎?

貴貴大大水果 2020-10-26 03:40 PM

七仙羽是神棍嗎?

今日上網見到七仙羽,好奇是真有料定真神棍?

至尊貓奴 2020-11-4 09:21 PM

我都好奇,但呢排又見到佢成日上viu tv

artumfa 2020-12-4 01:47 PM

神棍的淫賤大神棍。每次上台都以美色引男人。妓女的樣貌,你覺得佢會有法力咩? 佢自己吹噓返黎。個樣似足大陸婆,唱歌大媽。正常人都知識佢係神棍騙飯食啦。係viu唔知是否收左錢先棒件淫娃上台。
我自己鐘意張芯薰師傅,不靠外表美色,有實力,聽佢講野奇門遁甲好玄。

[[i] 本帖最後由 artumfa 於 2020-12-4 01:49 PM 編輯 [/i]]

山上自信的魚 2020-12-5 07:29 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

Angelcracy 2020-12-25 06:38 AM

以前有看恐怖在線,

感覺她那是鬼通. 就是她跟某類鬼神相應, 而供養鬼神為其所用.
所以客觀黎講, 其實她算有料..因為你問佢野, 她應該答到.

依家好多想發財的修行人都修鬼通... 身邊一大堆飄,
而飄是要供養的. 法師供養的能量有限.. 最後只能讓飄在信眾身上拿.

所以當跟修鬼通的法師打交道時, 法師問你願不願意把能量分給身邊眾生..
遇到呢D 情況一定要非常小心, 因為一旦你說了ok, 那些她供養的飄就能合法地吃你了.
現實世界中有公司成日呃些沒有防備心的人簽約, 而這玩法在修行界同樣適用.
一旦簽左靈界的i-cable, 到時你話可以點CUT :smile_35:

在跟修鬼通的法師打交道時, 適當的謹慎是非常必要的.
若果大家遇上一個法師, 第一天認識佢時, 只係半信半疑,
而第二天一覺訓醒, 覺察到自己會對佢起了沒有任何來由的信任,
遇上呢D情況就要好小心,要立即敬而遠之. 唔好得罪佢也不要再親近佢.

希望幫到大家:smile_40:

[[i] 本帖最後由 Angelcracy 於 2021-1-19 01:15 AM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: 七仙羽是神棍嗎?