查看完整版本 : 偽寶光論政~港奸篇之Joe Biden說如果他擔任下一屆美國總統,他會強制國民戴口罩

mart1212 2020-11-11 11:28 PM

偽寶光論政~港奸篇之Joe Biden說如果他擔任下一屆美國總統,他會強制國民戴口罩

Joe Biden 最近{2020.11.11}說 :如果他擔任下任總統,他會強制國民戴口罩。
於是一個美國KOL說:【意思是】go to hell ! freedom is a basic human desire. everything should come natural.
governmental intervention should not be applied unless absolutely neccesary.

啲美國KOL死到臨頭都話政府最好唔好干預。

Joe Biden作為未來嘅美國總統,不管你喜歡與否,國民必須強制國民戴口罩是對國家忠誠。而不是叫國民飲清潔劑。

而當初反對封城嘅歐洲國家亦陸續封城。
當初呢啲所謂歐洲大國肯學中國般果斷快速封城,今日使唔使咁狼狽?
再放任國民只會令國家在疫情路上走得更漫長。

=====
我的評論:
國歌法 ,唔係個個香港人反對,起碼我個人極之支持,漢奸走狗當然例外。

中國人唔唱義勇軍進行曲唔通學港奸咁唱星條旗?
港奸不斷咁講自己如何愛國,就連中國人嘅國歌都唔識得尊重?港奸你如何愛國?

[[i] 本帖最後由 mart1212 於 2020-11-12 12:43 AM 編輯 [/i]]

robin09 2020-11-12 10:03 AM

香港美狗是徹底的敵人,對付敵人就要像秋風掃落葉一般無情。
香港反對派自己走入絕路。
在中美鬥爭中明確站隊美國,失去左右逢源的靈活。
支持台獨,反中反華破壞一國兩制,使得台灣徹底失去和平統一的希望,香港一國兩制的示範作用也徹底消失,反對派自身存在的基礎也消失了。

mart1212 2020-11-12 10:48 AM

[quote]原帖由 [i]robin09[/i] 於 2020-11-12 10:03 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=527557576&ptid=29535955][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
香港美狗是徹底的敵人,對付敵人就要像秋風掃落葉一般無情。
香港反對派自己走入絕路。
在中美鬥爭中明確站隊美國,失去左右逢源的靈活。
支持台獨,反中反華破壞一國兩制,使得台灣徹底失去和平統一的希望,香港一國兩制的示範作用也徹底消失,反對派自身存在的基礎也消失了。 [/quote]
美狗錯判形勢,以為香港會成為另一個臺灣。藉著打著民主口號嚟操控香港。

後生族 2020-11-12 07:50 PM

條老黃 係愛尾國. :lol
頁: [1]
查看完整版本: 偽寶光論政~港奸篇之Joe Biden說如果他擔任下一屆美國總統,他會強制國民戴口罩