查看完整版本 : 今日發現左個勁平既賣電子地方:PriceCut

mandylau1001 2020-11-17 08:28 PM

琴日出街想搵部平板方便我做野,睇中左部 三星 Samsung Galaxy Tab S6, 

出面賣緊差唔多$5000,周圍都差唔多咁上下,都係$100上落。因為都唔平,

咪冇買返屋企上下網睇下咩價。

無意間發現左這個Facebook page 叫 PriceCutHk, 這個page 專門賣開倉電子產品,

咁好有我琴日搵個部pad. 出面 三星 Samsung Galaxy Tab S6 賣 $5000,Pricecut 賣緊 $3600 平成$1400。😲 

點知,原來PriceCut 賣緊個部重要係 三星 Samsung Galaxy Tab S6 10.5’ LTE 版,即係重可以插卡個種。嘩,我二話不說就買了。

可能有人會問點可能平咁多,但我出去交易時全部由外到內都同我係出面 fortxxx, X老滙,領X 一模一樣。咁就慳返千幾蚊,爽爽爽。

佢Facebook 係: Pricecuthk

佢有條片係講今個11月有咩荀貨既片段,值得推一下,佢重有好多其他牌子如:Apple, Samsung 手機呀,pad,耳機等

free33sky 2020-11-17 10:40 PM

Facebook店?
網店都沒...
沒物信心 雖然幾抵

popofan 2020-11-18 01:01 AM

應該係水貨! 唔出奇

寒冬委屈的白襪 2020-11-18 03:25 AM

有問題冇得追究

yeungph 2020-11-18 09:48 AM

S6 LTE 6G+128G唔駛$5399,$4500都有,不過呢度賣$3600的確平。
可能正價無人會買S6,因為同S7差唔多價
S6 LTE 8G+256G $5400 ; S6 Wifi 6G+128G $4300
S7 LTE 8G+256G $5700;S7 Wifi 6G+128G $4460

[[i] 本帖最後由 yeungph 於 2020-11-18 12:30 PM 編輯 [/i]]

wilzon 2020-11-18 12:00 PM

樓上岩
連網店 都無
我情願俾錢買安心:smile_45:
頁: [1]
查看完整版本: 今日發現左個勁平既賣電子地方:PriceCut