查看完整版本 : 偽寶光論政~港奸篇之轉黨

mart1212 2020-11-19 01:26 PM

偽寶光論政~港奸篇之轉黨

---在美國某些州,【例如 喬治亞】,共和黨州長居然偏幫Joe Biden.
答:港奸知唔知喬治亞州州長點解會偏幫拜登?

---90年前,很多蔣介石的手下其實是共產黨員【例如 傅作義一個部下】
答:呢個亦唔係啲乜嘢秘密。

---在香港,很多參政者由民主派轉為建制派;也有傳言一小撮參政者是共產黨員。
答:港奸可唔可以講出邊一位係共產黨員?
數量多少?
=====
我的評論:
在美國,轉黨是很容易的。在美國,他們也是人,也會為私利的。
答:合則來不合則去人之常情!轉黨就可以謀私利?
港奸可以講有乜嘢私利?

mart1212 2020-11-19 01:43 PM

港奸又用傳言嚟掩飾自己嘅誣衊,邊個係共產黨員?
係真嘅共產黨員港奸點解唔講出嚟?
定係據港奸所知嚟話有共產黨員參政?
(呢啲人係參政前係共產黨員,定係參政之後加入共產黨?)

nigel2014 2020-11-19 02:56 PM

老黃狗引述喬洲洲長段新聞,又系來自大紀元。

佢搞吾清楚共和黨同川普嘅關係就學人出帖,政治水平仍等於幼兒園偕段。

sclee1209 2020-11-19 04:05 PM

如果會睇大紀元,相信佢地
就知道呢個人程度有幾高
到而家大妓院仍然不斷造謠散播消息
講到侵侵就快翻盤

認真講,我唔相信有人咁蠢,稍有常識都能判斷大紀元可唔可信
會引用大紀元,只有一類人,本身就係呢個法輪團體的人
以反共為其信仰,已經洗腦洗到沒有任何是非之分

nigel2014 2020-11-19 04:19 PM

[quote]原帖由 [i]sclee1209[/i] 於 2020-11-19 04:05 PM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=527863451&ptid=29549771][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
如果會睇大紀元,相信佢地
就知道呢個人程度有幾高
到而家大妓院仍然不斷造謠散播消息
講到侵侵就快翻盤

認真講,我唔相信有人咁蠢,稍有常識都能判斷大紀元可唔可信
會引用大紀元,只有一類人,本身就係呢個法輪團體的人
以反共為其信仰,已經洗腦洗到沒有任何是非之分 [/quote]
大紀元就是迷幻藥。很多人明知是假也會看。無所不用其極,和無任何底線抹黑大陸,才可以滿足他們虛幻的想法。
頁: [1]
查看完整版本: 偽寶光論政~港奸篇之轉黨