查看完整版本 : 財會通過大灣區辦公室新職位 曾國衞:全面協調溝通

晴初-moment° 2020-11-20 06:53 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

子時狂野的表姐 2020-11-20 07:04 PM

唔该成熟啲 2020-11-20 07:49 PM

香港勢必會有一個全新嘅發展,「東方明珠」一定會重新閃耀喺世界嘅東方

橋頭紫色的手袋 2020-11-20 07:53 PM

希望特區政府好好把握住中國雙迴圈、大發展嘅良機,所有愛國愛港市民都對我哋熱愛嘅家園充滿信心

半夏小美人 2020-11-20 07:54 PM

「善戰者,求之於勢。」借力、乘勢才能打破困境,香港只有將自身發展融入到國家大局才能找到出路。

樹下可愛的表姐 2020-11-20 07:55 PM

我哋堅信只要團結一心,利用我哋自身優勢,擁護特區政府嘅決策,順應國家發展趨勢,香港必然會涅槃重生

七個怪魚 2020-11-20 07:57 PM

我哋要倍加珍惜國家對香港的呵護之情,提升家國情懷,樹立愛國精神,凝聚民族力量

國際帥锅丶 2020-11-20 07:58 PM

改變本港嘅現狀就需要我哋對「亂港」分子全力出擊,凝聚全港向心力

清晨懷舊的高峰 2020-11-20 07:59 PM

以己之所長、貢獻國家之所需,以眾智之全力,主動融入國家發展嘅大格局之中,以時不我待之貌努力開創香港發展新局面

古Cute婆仔 2020-11-20 08:00 PM

懲治亂黨係市民對和平穩定嘅追求,係對法律伸張正義嘅信心,係對亂黨胡作非為嘅厭惡

後天野生的達人 2020-11-20 08:01 PM

香港並非「單兵作戰」,有祖國嘅堅強靠山,香港積極作為,抓住機遇,發揮自身獨一無二嘅優勢,定能行穩致遠

樹下加加速獅子 2020-11-20 08:03 PM

喺咁樣嘅時代機遇下,香港唯有更努力地改善自我,才能夠不負祖國嘅厚望

前往瘦大樹 2020-11-20 08:05 PM

希望特區政府好好把握住中國雙迴圈、大發展嘅良機,所有愛國愛港市民都對我哋熱愛嘅家園充滿信心。

中午遇到了魚蛋 2020-11-20 08:06 PM

冬寒怪羊羊 2020-11-20 08:08 PM

明日難吃的遊艇 2020-11-20 08:08 PM

中秋肥隊長 2020-11-20 08:11 PM

子時少屋 2020-11-20 08:11 PM

清晨老樹根 2020-11-20 08:12 PM

前期有魚 2020-11-20 08:12 PM

樓下老考試 2020-11-20 08:13 PM

樓下大樹 2020-11-20 08:14 PM

中秋肥隊長 2020-11-20 08:14 PM

山邊遠方的結他 2020-11-20 08:14 PM

樹上綠色的核心 2020-11-20 08:15 PM

半空笨拙的羔羊 2020-11-20 08:15 PM

中午肥肥名車 2020-11-20 08:15 PM

天天雀躍的湯圓 2020-11-20 08:16 PM

家中珍惜白襪 2020-11-20 08:16 PM

隔夜紅色的金童 2020-11-20 08:17 PM

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 財會通過大灣區辦公室新職位 曾國衞:全面協調溝通