查看完整版本 : 攬炒議員陳易舜舉錯字標語 網民譏水平低

晴初-moment° 2020-11-21 06:29 PM

攬炒議員陳易舜舉錯字標語 網民譏水平低

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

橋頭紫色的手袋 2020-11-21 06:44 PM

我相信,當全體港人團結一致攻剋疫情,鼎力支持港府措施,香港抗擊疫情必定能夠取得勝利。

半夏小美人 2020-11-21 06:44 PM

疫情之下,我哋唔需要以自由私隱為藉口嘅政治攬炒,我哋需要嘅係疫情遠去身體健康,需要嘅係家人團聚不被疫情阻隔,需要嘅係正常生活衣食無憂現世安穩

樹下可愛的表姐 2020-11-21 06:45 PM

疫情帶嚟嘅影響同打擊全體港人有目共睹,疫情反覆唔單止需要保持警惕

七個怪魚 2020-11-21 06:46 PM

拯救香港於水火單憑港府一己之力遠遠唔夠,需要嘅係所有港區市民齊心協力、同心抗疫

國際帥锅丶 2020-11-21 06:46 PM

防控疫情,任重而道遠,建制派加油!

唔该成熟啲 2020-11-21 06:47 PM

助力政府控制疫情,需要心有民眾,全心全意為香港市民服務嘅建制派議員勇敢負擔責任。

清晨懷舊的高峰 2020-11-21 06:47 PM

新冠疫情係全港市民共同嘅敵人,作為港區大家庭中嘅一員,我哋唯有團結一致、痛下決心將距控制住,先可以重啓本港嘅經濟發展,恢復民生

古Cute婆仔 2020-11-21 06:48 PM

冬天嚟咗,春天仲會遠?香港有信心、有勇氣、有能力戰勝疫情,俾燦爛嘅紫荊花重新閃耀於世界嘅東方!

後天野生的達人 2020-11-21 06:49 PM

只要全港市民上下一心,積極參與港府出臺嘅多項抗「疫」舉措,香港打贏呢場疫情防控呢場阻擊戰將指日可待

樹下加加速獅子 2020-11-21 06:49 PM

戰勝疫情、共克時艱並非一朝一夕,佢需要社會各界持之以恆嘅共同參與。

前往瘦大樹 2020-11-21 06:50 PM

冇乜嘢能夠阻擋香港追求和平與秩序嘅腳步,我哋必將迎來「東方之珠」嘅再放光華!

清晨老樹根 2020-11-21 07:11 PM

樓下老考試 2020-11-21 07:11 PM

山邊遠方的結他 2020-11-21 07:12 PM

樹上綠色的核心 2020-11-21 07:13 PM

天天雀躍的湯圓 2020-11-21 07:13 PM

隔夜紅色的金童 2020-11-21 07:13 PM