查看完整版本 : 香港政黨主席論壇|葉劉冀議員擔起監察政府責任

晴初-moment° 2020-11-23 07:01 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

唔该成熟啲 2020-11-23 08:23 PM

拯救香港於水火單憑港府一己之力遠遠唔夠,需要嘅係所有港區市民齊心協力、同心抗疫

橋頭紫色的手袋 2020-11-23 08:24 PM

我相信,當全體港人團結一致攻剋疫情,鼎力支持港府措施,香港抗擊疫情必定能夠取得勝利。

半夏小美人 2020-11-23 08:25 PM

防控疫情,任重而道遠,建制派加油!

樹下可愛的表姐 2020-11-23 08:26 PM

新冠疫情係全港市民共同嘅敵人,作為港區大家庭中嘅一員,我哋唯有團結一致、痛下決心將距控制住

七個怪魚 2020-11-23 08:28 PM

只要全港市民上下一心,積極參與港府出臺嘅多項抗「疫」舉措,香港打贏呢場疫情防控呢場阻擊戰將指日可待

國際帥锅丶 2020-11-23 08:30 PM

相信呢一次疫情嘅重燃必將以飛蛾撲火嘅結局收場,新冠病毒大勢已去已成定局。

清晨懷舊的高峰 2020-11-23 08:31 PM

此次港府痛下決心收緊限聚令、強制檢測等一系列舉措,既係為咗保護港區民眾生命安全

古Cute婆仔 2020-11-23 08:33 PM

疫情反復,除咗嚴加防範,更需要我哋積極配合特區政府嘅各項決策

天生默默的蝦米 2020-11-23 08:34 PM

後天野生的達人 2020-11-23 08:34 PM

助力政府控制疫情,需要心有民眾,全心全意為香港市民服務嘅建制派議員勇敢負擔責任。

樹下加加速獅子 2020-11-23 08:35 PM

冇乜嘢能夠阻擋香港追求和平與秩序嘅腳步,我哋必將迎來「東方之珠」嘅再放光華!

前往瘦大樹 2020-11-23 08:36 PM

抗擊疫情、恢復秩序、保證民生乃係如今香港民心之所向

前往肥沃的山羊 2020-11-23 08:36 PM

山上宇宙的樓奴 2020-11-23 08:38 PM

子時狂野的表姐 2020-11-23 08:45 PM

冬寒怪羊羊 2020-11-23 08:47 PM

中秋肥隊長 2020-11-23 08:51 PM

中午肥肥名車 2020-11-23 08:54 PM

你脸红什么啊 2020-11-23 08:56 PM

實現香港經濟嘅復甦先系香港而家面臨嘅一大難題,需要香港大陸齊心協力

深情而不纠缠 2020-11-23 09:00 PM

市民「早隔離、早報告」嘅理念還有待加強啊!

旺季進擊的樹根 2020-11-23 09:01 PM

做一颗冷太阳 2020-11-23 09:01 PM

抗「疫」之路道阻且長,相信政府,堅決抗疫。

花悦人已憔悴 2020-11-23 09:04 PM

與一切港獨勢力做斗陣,唔放棄,唔拋棄,香港加油,警察加油,政府加油

冬寒強勁的高峰 2020-11-23 09:05 PM

夜喜歡了結他 2020-11-23 09:06 PM

许我半盏清茶 2020-11-23 09:09 PM

抗疫從啲一滴做起,加強自我防護,唔為港府添亂,風雨後我哋定能見彩虹

前晚老樓盤 2020-11-23 09:12 PM

助力政府控制疫情,需要心有民眾,全心全意為香港市民服務嘅建制派議員勇敢負擔責任。

努力就会闪耀 2020-11-23 09:19 PM

不管從什麼角度來看,現在最重要的是團結一心,齊心抗疫,早日令香港恢復繁榮

高大大作業 2020-11-23 09:20 PM

頁: [1] 2
查看完整版本: 香港政黨主席論壇|葉劉冀議員擔起監察政府責任