查看完整版本 : 英雄聯盟:呢些英雄宿命中嘅恩怨情仇你都知咩,

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:26 PM

[img]https://imgsa.baidu.com/forum/w%3D580/sign=634bd8b3d533c895a67e9873e1137397/d86fa96eddc451daeda4a3cfbafd5266d11632fa.jpg[/img]

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:27 PM

卡牌與男槍
法外狂徒-格雷福斯系一個出生喺比爾吉沃特嘅棄嬰,從小冇人管冇人愛,喺混亂嘅比爾吉沃特就只能靠着坑蒙拐呃嚟討生活,長大後喺一家賭場中,佢遇到了果個改變了佢一生嘅果個男人:卡牌大師-崔斯特,佢兩喺賭場中展開對決(梗系肯定系千術啦),但系佢哋不分上下,臭味相投之下佢哋做寫嚟傾了一下,發現雙方嘅命運也差唔多,於系佢哋就開始了聯手呃人,於系瓦羅蘭大陸上最臭名昭著嘅呃子團伙就此誕生了。但系突然有一

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:28 PM

劫和慎
劫和慎原先系同屬於均衡教派嘅忍者,佢哋嘅師傅也系一個人,也就系慎嘅父親,但系慎系佢父親嘅親生子,而劫系慎嘅父親撿嚟嘅棄嬰。佢哋嘅實力不分上下,但系劫嘅地位卻大大不如慎,從小到大嘅區咪對待讓劫嘅好勝心異常的的強,佢不甘心自己只能跟慎打平手,更不甘心自己嘅地位不如慎,於系進入了教派嘅禁地偷偷學習了嗰度嘅禁術,影流奧術,但系佢被發現而被逐出了教派。影流秘術異常嘅強大,但劫拿到嘅卻唔系

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:28 PM

螳螂和獅子狗
某日,因為喺自己部落已經無敵搵唔到對手而無所事事嘅獅子狗游盪喺一個森林中,正好碰到了系度嘆美味食物嘅卡茲克,當睇到獅子狗眼中嗰熊熊燃燒嘅戰意時,卡茲克也忍唔住了,於系二人(勉強講系人吧,要系講二動物貌似有點唔好聽)展開了激戰,喺慘烈嘅戰斗中,螳螂被獅子狗打傷了臂膀,而獅子狗也被卡茲克砍傷了自己嘅眼,二人不分上下,於系相約以後再戰,並且各自放了狠話。

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:29 PM

銳雯亞索
亞索本系艾歐尼亞嘅一名天才劍客,以擅長御風劍術而遠近聞名。一場艾歐尼亞和諾克薩斯戰爭中,自大嘅亞索冇執行保護德高望重嘅長老嘅命令,而系參與到戰斗中去。返嚟之後,長者卻倒喺地上死去,查驗傷口卻發現死於御風劍術,所有人把矛頭指向了亞索。雖然亞索對自己玩忽職守嘅事實供認唔諱,但系殺死長老確實另有其人,不甘心嘅佢於系執劍殺出重圍,後尾亞索從哥哥亞尼口中得知長老系死於御風劍術,所以大家一致認為系

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:29 PM

刀妹與拳頭
最後呢個講嘅也系兩個英雄嘅恩怨,以為系我哋眾多人喜愛嘅英雄,刀妹,而另一位就讓人感到驚訝了,佢就系拳頭嘅設計師們。呢兩人(暫且講系兩人,就當做就嗰一個設計師好唔好,輕噴)嘅恩怨其實系讓人拍案叫絕嘅,我哋平時總系聽到咁嘅話,XX太強了,我哋嚟削刀妹吧,唔知拳頭嘅設計師系唔系非常嘅唔中意呢個英雄,三天兩頭嘅就嚟削弱刀妹,讓唔畀人安安靜靜嘅嘆刀妹了。

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:32 PM

英雄聯盟中有咁一群英雄,都有着復活或系死後輸出嘅能力,如鳳凰嘅蛋、劍魔嘅血池、扎克嘅被動、大嘴嘅屍體以及死歌嘅靈魂,而呢些中最犀利嘅當屬死歌嘅靈魂了。因為佢死後嘅七秒鍾可以使用自己嘅技能,今日我哋就嚟睇睇點樣最高得打出佢嘅傷害!

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:33 PM

卡爾薩斯負責喺中路發育,而瑞茲則喺上路快速推完線後用TP以及大招嚟支援隊友嚟彌補死歌前期遊走能力弱嘅缺點。一個正常發育到中期嘅瑞茲就系場上嘅大魔王了,小規模團戰完全系一個無敵嘅存在,佢可以幫助死歌度過中期傷害不足嘅時間段。不僅咁,更重要嘅還喺後頭,大家都知瑞茲嘅R技能可以傳送隊友到指定目的地吧,但應該很少有人知瑞茲嘅R技能也系可以帶着死歌嘅靈魂,甚至大嘴嘅屍體郁嘅。

前往強勁的石頭 2020-11-26 04:33 PM

死歌喺後期團戰中一般都要依靠閃現嚟尋搵最佳團戰位置,但如果有夾硬性位移技能,如小炮嘅R、瞎子嘅R,死後嘅佢靈魂會擱置喺離團戰相當遠嘅距離,等同於作廢。呢時,瑞茲嘅作用就顯示出嚟了!喺靈魂嘅位置開啟R技能,目的地選擇喺深入敵人中心嘅地方,瑞茲會與死歌嘅靈魂一同陷入敵方內部。此時對面嘅第一反應一定系秒殺瑞茲,而喺對方集火瑞茲嘅同時更系受着死歌嘅技能亂放,試想一下,站喺死歌嘅E上便被一直Q着

Jseph 2021-2-24 08:55 AM

謝謝分享
頁: [1]
查看完整版本: 英雄聯盟:呢些英雄宿命中嘅恩怨情仇你都知咩,