查看完整版本 : G-Star Raw結業??????

doves 2020-11-29 01:11 AM

G-Star Raw結業??????

上網睇G-Star Raw淨翻沙田店,上網有提喺某D國家要申請破產保護,佢是否唔惦了?

另外各位師兄有無牛仔褲牌子介紹?
Levis我著唔好睇,脾太鬆,褲腳短。
Diesel靚嗰d太爛。
日牛幾個大牌子靚褲型有d水桶。
Chevignon唔貴,褲型都啱,但係想睇吓有無其他選擇。

另外,想問香港有實體店賣Nudie嗎?
先多謝賜教。

[[i] 本帖最後由 doves 於 2020-11-29 02:05 AM 編輯 [/i]]

joemanstar 2021-1-15 05:36 PM

除左levi's, g-star, diesel, chevignon, 仲有wrangler, lee, acne studios, lucky brand, nudie, 7 for all mankind, pepe, true religion, joe's, citizens of humanity..................

小張自強 2021-1-17 02:46 PM

[quote]原帖由 [i]doves[/i] 於 2020-11-29 01:11 AM 發表 [url=https://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=528267878&ptid=29567833][img]https://www.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]
上網睇G-Star Raw淨翻沙田店,上網有提喺某D國家要申請破產保護,佢是否唔惦了?

另外各位師兄有無牛仔褲牌子介紹?
Levis我著唔好睇,脾太鬆,褲腳短。
Diesel靚嗰d太爛。
日牛幾個大牌子靚褲型有d水桶。
Chevignon唔貴,褲型都啱,但係想睇吓有無其他選擇。

另外,想問香港有實體店賣Nudie嗎?
先多謝賜教。 [/quote]
沙田執左,我相信香港再無G Star Raw專門店,記得未執前,我同沙田個sale講,我有幾條G Star 牛仔褲,褸亦有,近年G Star無左未洗水RaW的味道,一點也看不上眼,已沒有再買……果然,退出香港

[[i] 本帖最後由 小張自強 於 2021-1-17 02:47 PM 編輯 [/i]]
頁: [1]
查看完整版本: G-Star Raw結業??????