查看完整版本 : LOL 真嘅能CARRY咩??

dwqxcqwa 2020-12-3 10:15 AM

「秒了!」怪夜網咖嘅包間內,紅發控制着皇子,盡管呢一波佢最終被莫甘娜嘅r技能靈魂鐐銬所禁錮,但系當佢睇到最終棕熊嘅女警,一發r技能讓子彈飛,子彈出膛,帶走咗vn最後一絲血量陣,佢嘅臉上,也露出了喜色。「呢傢伙只系solo犀利,團戰並唔強!」

dwqxcqwa 2020-12-3 10:16 AM

實際上,呢一波佢嘅動手,喺佢嘅eq二連,德邦軍旗和巨龍撞擊挑飛vn陣,紅發嘅心中都依然唔得完全肯定呢波佢哋能秒了vn,主要vn上一波喺中路以一打二,將走砍和躲避技能施展到極致,最終拿下雙殺嘅畫面畀咗佢太大嘅陰影。

dwqxcqwa 2020-12-3 10:16 AM

但系最終,當呢一波佢喺挑飛vn之後,配合卡薩丁嘅進場打出巨額傷害陣,女警一發避無可避嘅大招讓子彈飛直接收下了vn嘅人頭。

dwqxcqwa 2020-12-3 10:17 AM

「睇嚟上一次嘅vn操作,只系僥幸!」

dwqxcqwa 2020-12-3 10:20 AM

vn一死,紅發再也冇任何顧慮,從莫甘娜嘅禁錮中結束之後,配合裝備良好嘅女警,兩人就可以將所有人嘅屠殺殆盡。

dwqxcqwa 2020-12-3 10:20 AM

「點呢就死了?」

第二中學,機房內站喺閆松身後嘅眾人,也完全冇想到呢一波閆松嘅vn,喺瞬息之間就被擊殺!

dwqxcqwa 2020-12-3 10:21 AM

對面嘅皇子配合卡薩丁和女警,幾乎將所有嘅火力,都傾瀉喺了佢嘅身上。

電腦屏幕前,閆松嘅面色如墨,咬牙唔語。

dwqxcqwa 2020-12-3 10:21 AM

屏幕上,隨着vn嘅身死,藍色方呢邊發育最好嘅人被擊殺,拉克絲、莫甘娜和狼人完全成了羔羊。

狼人只嚟得及對着卡薩丁開啟了大招無盡束縛,但系未完全釋放出嚟,就被娜美嘅q技能碧波之牢打斷,拉克絲和竹若煙嘅莫甘娜,紛紛交出閃現逃脫。

dwqxcqwa 2020-12-3 10:22 AM

系唔系剛剛班長嘅盾畀嘅晚了,如果畀早啲就唔會被皇子挑起嚟了。」

有人小心翼翼嘅開口道,呢一波,閆松嘅vn,死嘅實喺系太快也太突然了,以佢哋嘅水平,甚至很難喺vn身上搵到原因。

「放屁,明明系閆松自己被皇子開到了,關班長乜事。」

KT丶Deft 2020-12-3 10:25 AM

:smile_42:

感謝分享

春天明更新 2020-12-4 07:24 AM

多謝分享:funk:

焦头烂额愣头青 2020-12-4 11:07 AM

厲害

dwqxcqwa 2020-12-7 08:46 AM

玩家閆無雙已被擊殺!」

閆松嘅雙手喺鍵盤上定格,站喺身後嘅302班眾人,所有嘅聲音都喺呢一剎嗰間沉靜了下去。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:47 AM

喺閆松身前嘅屏幕上,縱然系交出了閃現,佢也再也冇逃脫嘅機會。

呢一波,皇子嘅出手選擇,系閃現直接蓋大,等佢閃現出框之後,再用eq二連,德邦軍旗接巨龍撞擊挑起,而後擊殺。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:48 AM

殺了?」

怪夜網咖嘅包間內,棕熊面色一滯,直到vn被擊殺嘅提示出依家佢眼前陣,佢都依然冇反應過嚟。

呢一波,僅僅憑借着卡薩丁和皇子兩個人,就把呢個只揪能贏佢嘅vn畀秒了。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:49 AM

甚至,佢連一發普攻嘅傷害都冇打出。

「你又被秒了,閆松。」

機房內,站喺閆松身後嘅人群中,數秒鍾之後,等到呢波本嚟將要發起嘅團戰伴隨着vn嘅被擊殺立刻結束之後,華翔陽才謹慎嘅睇了閆松一眼,開口道。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:50 AM

「剛剛唔系有人講vn呢個英雄很強咩?自己完全可以carry咩?」

呢局比賽,喺閆松再次接手,而後短短數分鍾內兩次被擊殺陣,作為白樺嘅死黨,余輝再也忍唔住譏諷道。

佢雖然唔知點解連排位都冇打過嘅白樺會將vn呢個二級英雄使用嘅咁夢幻,但系也知,嗰絕不僅僅系vn英雄嘅犀利。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:50 AM

尤其系依家閆松接手了已經被白樺拿到巨大優勢嘅vn之後,依然連續嘅兩次被擊殺,毫無疑問更加印證了佢嘅想法。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:51 AM

「系啊,仲系讓白樺接着打完吧,你不在乎輸贏,我哋班長可在乎呢,咪為了強出頭把一局能贏得排位輸了,再死下去,就算白樺肯接都贏唔了了。」

曹莉本嚟就對閆松接手白樺打出巨大優勢嘅vn所不恥,到了依家呢個地步,點會放棄打擊嘅機會。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:54 AM

小莉。」

竹若煙則皺眉道,佢和曹莉兩人嘅關系很好,並冇讓佢繼續講下去。

「本嚟就系嘛,呢局比賽可以贏嘅,只要白樺肯繼續打,肯定能贏得。」聽到竹若煙嘅肅聲,曹莉聲音雖然小了唔少,但系依然冇停下,雖然白樺只之不過操作了vn幾分鍾啫,但系以0-3嘅狀態單殺2-0嘅女警,仲系畀咗佢太大嘅沖擊。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:54 AM

而站喺閆松身後嘅眾人,也有唔少面露尷尬。

閆松,則喺呢局比賽到呢個時候,也完全知了佢和白樺兩人之間嘅實力差距,vn呢個英雄中後期系強冇錯,但系喺唔同嘅人手中,發揮出嚟嘅表現差距也太大。

佢對自己再有信心,也知事實並非想象。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:55 AM

吱……」

只系瞬間嘅猶豫,閆松就直接站了起嚟,低聲道:「白樺,要唔,呢局仲系你打完吧。」

呢個時候,晉級黃金對佢嚟講顯然系最為重要嘅,至於臉皮乜嘅,拉一拉總會過去嘅。

dwqxcqwa 2020-12-7 08:57 AM

嗯?打完了?贏了仲系輸了?」

但系白樺似乎冇聽到佢嘅話,目光從電腦屏幕上抬起嚟,笑道。

呢笑容,配合一排潔白嘅牙齒,嗯,很真誠。

焦头烂额愣头青 2020-12-7 09:52 AM

dwqxcqwa 2020-12-7 03:46 PM

至少喺閆松睇起嚟,自己剛剛嗰種行為已經讓佢很無地自容。

「還,還冇打完,呢局比賽我贏唔了,要唔,仲系你嚟吧。」

「我嚟?」

dwqxcqwa 2020-12-7 03:47 PM

白樺嘅臉上露出『了然』嘅神情,緊接着又道:「依家我可唔得保證你嘅輸贏了,呢五百塊……」

「輸贏都系你嘅,都系你嘅。」

閆鬆快喊了,大哥,我都咁低聲下氣嘅求你了,還跟我談五百塊。

dwqxcqwa 2020-12-7 04:03 PM

吱……

白樺也知再拖下去就算佢真嘅再接手呢盤比賽也很難了,也冇再過多嘅猶豫,收人錢財,替人消災,至於剛剛嘅讓位,只系為了讓閆松掏嘅更加心甘情願,倒唔至於和閆松之間有乜真嘅過節。

依家人家講到呢個份上,白樺也冇再矯情,立刻走咗過去。

dwqxcqwa 2020-12-7 04:06 PM

「還,還冇打完,呢局比賽我贏唔了,要唔,仲系你嚟吧。」

「我嚟?」

白樺嘅臉上露出『了然』嘅神情,緊接着又道:「依家我可唔得保證你嘅輸贏了,呢五百塊……」

dwqxcqwa 2020-12-7 04:08 PM

「輸贏都系你嘅,都系你嘅。」

閆鬆快喊了,大哥,我都咁低聲下氣嘅求你了,還跟我談五百塊。

吱……

dwqxcqwa 2020-12-7 04:09 PM

白樺也知再拖下去就算佢真嘅再接手呢盤比賽也很難了,也冇再過多嘅猶豫,收人錢財,替人消災,至於剛剛嘅讓位,只系為了讓閆松掏嘅更加心甘情願,倒唔至於和閆松之間有乜真嘅過節。

依家人家講到呢個份上,白樺也冇再矯情,立刻走咗過去。

坐下嚟嘅同時將五百塊錢不動聲色嘅收了起嚟,同學之間嘅情誼,佢仲系非常睇重嘅!
頁: [1] 2
查看完整版本: LOL 真嘅能CARRY咩??