查看完整版本 : 星座男男女女嘅關系

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:21 AM

白羊座羊兒和羊兒唔系志同道合就系互相睇唔順眼,和牛兒系歡喜冤家,和雙子則系超級好朋友。羊兒和巨蟹座有點兒道唔同唔相為謀,和獅子一拍即合,和處女座則有點關系曖昧,唔好唔壞。羊兒對秤子系又中意又討厭,對蠍子則易有特殊感情,對射手嘅朋友也系朋友。和摩羯則系互相點睇都唔對眼,和樽子系八拜之交,和雙魚則系好拍檔。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:21 AM

金牛座

牛座和羊兒還蠻能和平相處,牛牛和牛牛容易互相唔爽,和雙子成為好友嘅機率很大,和巨蟹座則系有如家人一樣彼此照顧!而牛牛和獅子可以講系死對頭,和處女則系天生絕配,和天秤系相當嘅對眼。至於牛牛與天蠍間有着致命嘅吸引力,與射手互相欣賞,和摩羯志同道合,和水樽互相唔滿,和雙魚則系超級好朋友。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:22 AM

雙子座

雙子座和羊兒系好哥兒們,和牛牛關系特殊,大好大壞。雙子和雙子容易互相唔滿,和巨蟹互相吸引,和獅子志同道合。雙子和處女則系互相批評,而和天秤系天作之合。至於蠍子和雙子關系特殊,唔一定合唔合得嚟。雙子和射手系致命嘅吸引力,和摩羯則系註定嘅桃花運。樽子和雙子系相見恨晚,雙魚和雙子之間難以互相了解。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:22 AM

巨蟹座

蟹子和羊兒系水火唔容,和牛牛則系至交好友,和雙子有特殊嘅情誼。蟹子和蟹子則系會惺惺相惜,和獅子系頗有緣分嘅一對,和處女繫心靈知己,和天秤井水唔犯河水,和蠍子系親密愛人。至於蟹子和射手座則系關系曖昧,和摩羯座系天長地久型,而和水樽座則系有特殊嘅吸引力哦!而巨蟹和雙魚座絕對系讓人羨慕嘅浪漫多情哩!

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:24 AM

獅子座

獅座和羊羊系天生絕配,和金牛座系死對頭,和雙子座默契一級棒,和蟹子會互相照顧。獅子和獅子系王唔見王,和處女座互相鼓勵,和秤子則系彼此欣賞!獅子和蠍子容易互相勾心鬥角,和射手系熱情如火;至於獅子和摩羯則系暗地嘅角力賽。獅子和樽子系致命嘅吸引力加上歡喜冤家;雙魚座則系獅子嘅夢中情人,有曖昧關系哦!

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:25 AM

天秤座

秤子和羊羊系致命嘅吸引力喔!秤子和牛牛有相同嗜好,和雙子系默契十足,和巨蟹就唔太合適了,常受唔了對方。獅子和秤子系有情有義嘅朋友,和處女同樣系有點龜毛嘅星座,秤子同秤子只能講系認識啫啦!秤子和天蠍座還頗有緣分,和射手座系互相欣賞,覺得摩羯座睇起嚟很礙眼,和樽子系完美配對,和魚兒則系志同道合嘅拍檔。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:25 AM

處女座

處女座和羊兒很容易有火花產生,和金牛座系很適合嘅一對,和雙子座最好保持朋友關系,和巨蟹座則有家人般嘅親密感,和獅子座系頗有緣分嘅一組。至於處女和處女真系龜毛加龜毛,和天秤會有相同嘅興趣,和天蠍則繫心有靈犀,和射手系絕對嘅睇唔順眼,和摩羯系有前景嘅一對,和樽子系曖昧關系,和雙魚則有致命嘅吸引力哦!

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:26 AM

天蠍座

蠍蠍和羊羊常常有特咪嘅吸引力,和牛牛則系愛情小冤家,對雙子而言蠍座有不可思議嘅魅力。蠍座和獅座一定明爭暗鬥,和處女座系好朋友星座,和天秤座有特咪嘅緣分!蠍子和蠍子喺一起一定傷痕累累;和射手座有啲吸引力,但還要睇緣分。蠍子和摩羯志同道合,和樽子嘅愛情理念唔和,和魚魚則系最浪漫嘅配對哦!

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:26 AM

射手座

射手和羊兒系天造地設嘅一對,和牛牛則系能互相欣賞,雙子則有着致命嘅吸引力。射手和蟹子有神秘嘅緣分哦!和獅子系很合得嚟嘅一對,和處女座互相睇唔順眼,和天秤系志同道合嘅好朋友,很容易被蠍子吸引,射手對射手則系睇緣分羅!射手對摩羯比較冇感覺,對樽子系有義氣嘅朋友,和雙魚座則系唔太有交集嘅。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:27 AM

摩羯座

摩羯對羊兒敬而遠之,和牛座系幸福美滿嘅一對,和雙子座則系會互相提防。摩羯和巨蟹間有巨大嘅吸引力,和獅子座則系有特咪魅力。至於摩羯和處女座繫心靈知己,和天秤座系井水唔犯河水,和天蠍座像好哥兒們一樣。摩羯和射手系有點合又唔會太合,摩羯和摩羯系歡喜冤家,和樽子系互相欣賞,和雙魚座會一起同病相憐。

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:27 AM

水樽座

樽子和羊兒系重義氣嘅哥兒們,和牛座系死對頭,和雙子座系幸福嘅一對,和巨蟹座有啲私人情結,和獅子座有着致命嘅吸引力。樽子和處女座系神秘緣分,和秤子系好朋友,和天蠍座天生睇唔對眼,和射手座則系理想上嘅好拍檔,和摩羯座頗能互相欣賞。至於樽子和樽子就要睇有冇緣分羅!樽子和雙魚則能夠互相了解互相體會!

前往強勁的石頭 2020-12-3 10:28 AM

雙魚座

雙魚座和羊兒系好朋友,和牛牛有相同興趣,和雙子座常常溝通唔良,和巨蟹座系超級情人,和獅子很有緣分,和處女座系強烈嘅吸引力,和天秤之間有神秘嘅魅力。至於魚魚和天蠍座則系知己兼死黨,和射手座冇乜交集,和摩羯座系同病相憐嘅好友,和樽子系有共同理想嘅同好。魚魚和魚魚喺一起則會造成人際關系大混亂哦!

catlkathy0615 2020-12-3 10:52 AM

獅子座

獅座和羊羊系天生絕配,和金牛座系死對頭,和雙子座默契一級棒,和蟹子會互相照顧。獅子和獅子系王唔見王,和處女座互相鼓勵,和秤子則系彼此欣賞!獅子和蠍子容易互相勾心鬥角,和射手系熱情如火;至於獅子和摩羯則系暗地嘅角力賽。獅子和樽子系致命嘅吸引力加上歡喜冤家;雙魚座則系獅子嘅夢中情人,有曖昧關系哦!

子時會女俠 2020-12-3 01:48 PM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

D97137 2020-12-3 06:36 PM

白羊座羊兒和羊兒唔系志同道合就系互相睇唔順眼,和牛兒系歡喜冤家,和雙子則系超級好朋友。羊兒和巨蟹座有點兒道唔同唔相為謀,和獅子一拍即合,和處女座則有點關系曖昧,唔好唔壞。羊兒對秤子系又中意又討厭,對蠍子則易有特殊感情,對射手嘅朋友也系朋友。和摩羯則系互相點睇都唔對眼,和樽子系八拜之交,和雙魚則系好拍檔。

John_Lime 2020-12-4 04:14 AM

獅子座

夜永恆的盡頭 2020-12-4 09:30 AM

來了隊長 2020-12-4 09:34 AM

家中消失了綿羊 2020-12-4 10:06 AM

雙子座

雙子座和羊兒系好哥兒們,和牛牛關系特殊,大好大壞。雙子和雙子容易互相唔滿,和巨蟹互相吸引,和獅子志同道合。雙子和處女則系互相批評,而和天秤系天作之合。至於蠍子和雙子關系特殊,唔一定合唔合得嚟。雙子和射手系致命嘅吸引力,和摩羯則系註定嘅桃花運。樽子和雙子系相見恨晚,雙魚和雙子之間難以互相了解。

9個會留言 2020-12-4 10:10 AM

雙魚座

雙魚座和羊兒系好朋友,和牛牛有相同興趣,和雙子座常常溝通唔良,和巨蟹座系超級情人,和獅子很有緣分,和處女座系強烈嘅吸引力,和天秤之間有神秘嘅魅力。至於魚魚和天蠍座則系知己兼死黨,和射手座冇乜交集,和摩羯座系同病相憐嘅好友,和樽子系有共同理想嘅同好。魚魚和魚魚喺一起則會造成人際關系大混亂哦!

異域熱情的花貓 2020-12-4 12:26 PM

古時奇老爺 2020-12-4 01:04 PM

高大勁路人 2020-12-4 09:00 PM

雙子座  雙子座和羊兒系好哥兒們,和牛牛關系特殊,大好大壞。雙子和雙子容易互相唔滿,和巨蟹互相吸引,和獅子志同道合。雙子和處女則系互相批評,而和天秤系天作之合。至於蠍子和雙子關系特殊,唔一定合唔合得嚟。雙子和射手系致命嘅吸引力,和摩羯則系註定嘅桃花運。樽子和雙子系相見恨晚,雙魚和雙子之間難以互相了解。

SukiLee2018 2020-12-4 11:03 PM

獅子座

真.倚天屠龍記 2020-12-5 10:24 AM

雙魚座

689倒轉又係689 2020-12-5 05:09 PM

射手座

射手和羊兒系天造地設嘅一對,和牛牛則系能互相欣賞,雙子則有着致命嘅吸引力。射手和蟹子有神秘嘅緣分哦!和獅子系很合得嚟嘅一對,和處女座互相睇唔順眼,和天秤系志同道合嘅好朋友,很容易被蠍子吸引,射手對射手則系睇緣分羅!射手對摩羯比較冇感覺,對樽子系有義氣嘅朋友,和雙魚座則系唔太有交集嘅。

七星拌月 2020-12-5 10:22 PM

金牛座

牛座和羊兒還蠻能和平相處,牛牛和牛牛容易互相唔爽,和雙子成為好友嘅機率很大,和巨蟹座則系有如家人一樣彼此照顧!而牛牛和獅子可以講系死對頭,和處女則系天生絕配,和天秤系相當嘅對眼。至於牛牛與天蠍間有着致命嘅吸引力,與射手互相欣賞,和摩羯志同道合,和水樽互相唔滿,和雙魚則系超級好朋友。

前期花花象棋 2020-12-6 05:30 PM

半空難吃的馬桶 2020-12-18 02:49 PM

無盡異主題 2020-12-23 02:30 PM

金牛座

頁: [1] 2
查看完整版本: 星座男男女女嘅關系