查看完整版本 : 如果12星座被男友拋棄

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:30 PM

愛一個人有陣真嘅很幸福,而有陣也很痛苦,當你苦苦嘅相戀,當你為男友付出一切陣,佢卻選擇了和你分手。。     咁面對男友拋棄,你會作出何種反應,你又系點樣面對嘅呢?

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:31 PM

白羊座因為重視工作嘅原因,所以戀愛陣男友常常會覺得被忽略了,而且白羊座肯做女強人,比男友喺事業上有所成績,會讓對方喘之不過氣了,導致男友拋棄了自己,就算咁,白羊座也唔會難過太久,因為愛情並唔系佢哋嘅唯一,白羊也相信佢會重新嘅搵到屬於佢嘅真愛。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:32 PM

金牛座本身就系一個會持家嘅星座,也比較會管理財政,如果被男友拋棄了,佢哋會覺得世界很黑暗,很難過很久很久,甚至都唔得夠接受。。所以心情會低落很久,很難忘記舊愛,再去接受新嘅感情。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:33 PM

雙子座面對愛情系一個敢愛敢恨嘅,如果愛一個人就會全心全意,如果真嘅被男友拋棄了,佢哋甚至會想到死了,,,因為付出了真感情,無法再收回了,所以雙子座被男友拋棄,佢哋甚至不擇手段嘅去挽回男友,如果真嘅挽回唔了,佢也唔會忘記佢。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:34 PM

巨蟹座會把愛男友當成生活中嘅一部分,所以當被男友拋棄時,佢也系無法接受嘅,可能一輩子都很難再愛上另一個人,所以喺愛情中常常嘅迷失自我。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:34 PM

獅子座常常系被男友所依賴嘅,,所以佢哋常常畀男友一種很安全感,一旦被男友拋棄,佢哋會非常嘅灑脫對你講希望你能搵到幸福,所以獅子座也會很容易嘅進入下一段戀情,對過去嘅愛情睇得很淡。唔使擔心佢會難過,會痛苦

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:35 PM

處女座對愛情總是抱着懷疑的態度,有的時候甚至不信任男友,所以一旦被拋棄了,會非常的恨男友,也恨第三者,但是往往第三者並不存在,也許是她憑空想象的,所以雙子座被拋棄,就會更加的充滿抱怨,對戀人以前的好全部忘記,非常的痛苦,甚至以後見了面都不會再講話。
處女座對愛情總系抱着懷疑嘅態度,有陣甚至唔信任男友,所以一旦被拋棄了,會非常嘅恨男友,也恨第三者,但系往往第三者並唔存在,也許系佢憑空想象嘅,所以雙子座被拋棄,就會更加嘅充滿抱怨,對戀人以前嘅好全部忘記,非常嘅痛苦,甚至以後見了面都唔會再講話。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:35 PM

天秤座對愛情大膽,如果被男友拋棄了,佢哋才唔會傷心難過。果個系男友嘅損失,天秤座比較自戀,也比較自信,所以就算被拋棄了,對愛情也系充滿了希望。也相信自己能夠搵到屬於自己嘅幸福。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:36 PM

天蠍座為了愛情可以放棄一切,可以和男友愛得死去活嚟,但系一旦被拋棄了,佢哋簡直無法想象,所以天蠍座嘅特咪嘅難以從傷心中走出嚟,如果分手後,男友再回頭嚟搵天蠍座,天蠍座也依然能夠接受佢,因為佢愛就要接受佢嘅一切。呢個系天蠍座對愛嘅宗旨。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:36 PM

射手座對感情比較現實,如果被男友拋棄了,佢哋也會覺得非常嘅正常。因為分手後,佢哋也會重新嘅戀愛,因為佢哋覺得愛情只有合適與唔合適,如果合適喺一起就很幸福,唔合適嗰就很痛苦,唔中意大風大浪嘅愛情,只中意平淡嘅,順其自然嘅。所以被拋棄了,也會很自然嘅接受呢件事。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:37 PM

摩羯座就一個比較封閉嘅人,對愛情也系佢哋會綜合各方面嘅因素才會選擇了和你喺一起,如果被男友拋棄,佢哋會痛苦嘅無法自掹,因為佢哋已經把你哋當成了生活一輩子嘅人,所以摩羯座久久也無法走出失戀嘅低谷。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:37 PM

水樽座比較容易善變,所以既然被男友拋棄後,,如果呢個時候有另一個走出佢嘅感情里,佢也很容易嘅愛上對方,甚至把前男友可以忘得一干二凈,所以水樽座對愛情睇得很開。

黃昏貴重的豬豬 2020-12-8 05:38 PM

當你嘅戀人其實很辛苦,一方面要提防你嗰唔曉拒絕嘅心被人偷走,另一方面又要安撫你嗰悲觀嘅心態。當情人跟你分手時,你會喊得很傷心,很傷心……一,兩天左右,便會重新等待新嘅白馬王子出現……

夜永恆的盡頭 2020-12-8 05:46 PM

白羊座因為重視工作嘅原因,所以戀愛陣男友常常會覺得被忽略了,而且白羊座肯做女強人,比男友喺事業上有所成績,會讓對方喘之不過氣了,導致男友拋棄了自己,就算咁,白羊座也唔會難過太久,因為愛情並唔系佢哋嘅唯一,白羊也相信佢會重新嘅搵到屬於佢嘅真愛。

D97137 2020-12-8 05:46 PM

大怪結他 2020-12-8 05:46 PM

天秤座對愛情大膽,如果被男友拋棄了,佢哋才唔會傷心難過。果個系男友嘅損失,天秤座比較自戀,也比較自信,所以就算被拋棄了,對愛情也系充滿了希望。也相信自己能夠搵到屬於自己嘅幸福。

無盡忠心的黑桃 2020-12-9 09:52 AM

射手座對感情比較現實,如果被男友拋棄了,佢哋也會覺得非常嘅正常。因為分手後,佢哋也會重新嘅戀愛,因為佢哋覺得愛情只有合適與唔合適,如果合適喺一起就很幸福,唔合適嗰就很痛苦,唔中意大風大浪嘅愛情,只中意平淡嘅,順其自然嘅。所以被拋棄了,也會很自然嘅接受呢件事。

江南濃濃的結他 2020-12-9 09:56 AM

望見加加速表哥 2020-12-9 10:30 AM

*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

清晨正神童 2020-12-9 10:55 AM

旺季消失了幻象 2020-12-9 10:57 AM

前晚瘦師姐 2020-12-17 02:15 PM

韓風雀躍的碼頭 2020-12-17 02:22 PM

春天勁石頭 2020-12-18 09:50 AM

仲夏自我的弟弟 2020-12-18 11:28 AM

一頁笨拙的表姐 2020-12-18 11:37 AM

無盡異主題 2020-12-23 02:35 PM

沉睡肥沃的盡頭 2020-12-23 03:09 PM

獅子座常常系被男友所依賴嘅,,所以佢哋常常畀男友一種很安全感,一旦被男友拋棄,佢哋會非常嘅灑脫對你講希望你能搵到幸福,所以獅子座也會很容易嘅進入下一段戀情,對過去嘅愛情睇得很淡。唔使擔心佢會難過,會痛苦

catcatherine317 2020-12-23 09:31 PM

真落漠魚 2021-1-19 10:15 AM

金牛座本身就系一個會持家嘅星座,也比較會管理財政,如果被男友拋棄了,佢哋會覺得世界很黑暗,很難過很久很久,甚至都唔得夠接受。。所以心情會低落很久,很難忘記舊愛,再去接受新嘅感情。
頁: [1] 2
查看完整版本: 如果12星座被男友拋棄