查看完整版本 : ABRSM Login Account 被鎖 Locked

donutsp 2020-12-8 22:31

請問有冇人知道如果 account locked 有咩辦法可以解鎖? 我已經報咗 remote exam 需要 upload video, 但係呢家 account locked 根本入唔到去, ABRSM website 只係出咗一句 "Your account has been locked. Contract your support person to unlock it, then try again." 我完全唔明白.

我已經用 contact us 同 FB / IG  聯絡 ABRSM, 但係到都未有通知, 我真係好擔心唔知點算, 我驚考唔到試, 浪費咗屋企人俾我嘅考試費.

😭😭😭

[[i] 本帖最後由 donutsp 於 2020-12-8 10:35 PM 編輯 [/i]]

symphonicdance 2020-12-9 10:39

可能好多人都出現技術問題 :smile_41:

等了兩三天都沒回應便要再追。

llun99 2020-12-9 12:51

你用EMAIL 過去會唔會好D.

車車TY 2020-12-18 00:03

今年佢地好多野 行政出現問題。
話時話,8月d 考試錢 仲未退款。
英國可能無錢週轉... 拖到出年先可能退

pigkitty 2021-9-4 07:08

請問我的Abrsm account鎖了, 已send mail去Abrsm問, 但未有回覆, 請問大家怎樣解鎖才可upload video
頁: [1]
查看完整版本: ABRSM Login Account 被鎖 Locked